Un nou call for architects and designers: Delta Studio adună proiecte pentru albumul Lifestyle Design Interior 2019

În biroul nostru, fiecare sfârșit de an are câteva coordonate fixe: evenimentul Made in RO, cadourile de Crăciun ( 🙂 ) și, în ultimii trei ani, albumul „Lifestyle Design Interior” creat de Delta Studio, una dintre sursele de inspirație pentru calendarele editoriale ale următoarelor luni. Și cum proiectele atent construite cer pregătiri din timp, prietenii de la Delta Studio tocmai ne-au anunțat că pornesc un call for architects & designers pentru următoarea ediție a albumului – cele mai reușite proiecte rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români în 2018. Puteți să le trimiteți propunerile până pe 15 septembrie 2018 la marketing@deltastudio.ro, iar proiectele selectate vor fi incluse în albumul anual, care urmează să fie lansat în luna decembrie. Succes! 🙂

call for architects and designers
call for architects and designers

Pentru ediția 2019 a albumului, Delta Studio invită arhitecții și designerii români să trimită la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte rezidențiale de amenajări de interior finalizate în anul 2018. Imaginile trebuie să fie însoțite de o scurtă descriere a proiectului, iar autorii lucrărilor selectate vor fi contactați după finalizarea termenului de înscriere. Mai multe detalii pe www.deltastudio.ro și marketing@deltastudio.ro.

call for architects and designers

Pentru inspirație suplimentară, e bine de știut că ediția 2018 a albumului „Lifestyle Design Interior” este în continuare distribuită național prin Inmedio, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV&Rompetrol, punctele de presă din aeroporturi, Cora, Kaufland, Tabac Xpress, în showroomurile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro. Albumul 2018 prezintă 30 de proiecte de amenajări interioare și o serie de interviuri despre locuirea contemporană, realizate cu trei arhitecți români consacrați –arh. Dorin Ștefan, arh. Constantin Ciurea și arh. Adrian Zerva.

call for architects and designers

Apreciat de iubitori de design, producători, arhitecți și designeri deopotrivă, albumul prezintă amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o sursă de inspirație pentru toți cei care își amenajează locuința.

call for architects and designers

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed