Un studio de make-up, din București, care pune punctul pe design

Îi cunoaștem de Diana Ionescu și Iulian Mosu de la lansarea mOyO, brandul lor de design de obiect. Și Diana, și Iulian sunt arhitecți, însă Diana este și make-up artist, iar numele ei e foarte posibil să-ți fie familiar datorită super pictorialelor și colaborării cu mulți fashion designeri – despre o astfel de colaborare, cea cu Alexandru Nimurad, v-am și povestit pe Designist.

De curând, Diana a deschis un studio de make-up pe strada Dionisie Lupu, din București, iar decorul lui chiar ne-a atras atenția.

3Studio Diana Ionescu - make-up - Designist

Cum s-a infiltrat mOyO, brandul lor de design de obiect, în studioul Dianei? Prin lampadarul și măsuța de cupru, create de Iulian. În rest, obiectele au fost realizate pe comandă, după desenele lor, ținând cont ca totul să fie cât mai practic și mobil în studio-ul  unde se țin și cursuri de make-up.

12Studio Diana Ionescu - make-up - DesignistCanapeaua este Made in Romania, mai exact la Baia Mare, și vine de la Aramis Feeling.

21Studio Diana Ionescu - make-up - Designist

Amenajarea a durat trei luni, iar aspectul super contemporan, grafic al spațiului vine din rigoarea jucată pe care o creează liniile pieselor & accesoriilor și jocul texturilor. De la baza măsuțelor de machiaj la becurile ce atârnă scenografic, metalul îmbinat cu lemn, suprafețe lucioase și covorul tradițional, totul contribuie la look-ul necovențional al acestui studio.

8Studio Diana Ionescu - make-up - DesignistMobilierul din metal a fost realizat de Vertigo Metal Design.11Studio Diana Ionescu - make-up - Designist Scaunul iconic Wassily, Model B3 (stânga), semnat de Marcel Breuer, vine de la Ping Pong Shop.16Studio Diana Ionescu - make-up - Designist

“Proiectul expune o întrepătrundere a designului industrial cu elemente retro. Dacă ar fi să exprimăm pe scurt conceptul, acesta s-ar rezuma la două cuvinte: industrial candy”, spune Diana Ionescu.

4Studio Diana Ionescu - make-up - DesignistCovorul tradițional a fost lucrat chiar de bunica Dianei.

Și baia, simplă și grațioasă.

6Studio Diana Ionescu - make-up - Designist

2Studio Diana Ionescu - make-up - Designist

Fotografii: prin Diana Ionescu Make-up Studio

7 Comments

 1. Iulia T.

  Foarte frumos. Imi place in special covorul cum se imbina cu celelalte elemente din camera! 🙂

 2. Atmosfera e minunată! Se vede că sunt oameni talentați și pasionați.

 3. Lucian Bugnariu

  super echilibrat, frumoase compozitii, iar atmosfera este foarte placuta!

 4. Andreea

  Buna ziua, de unde este masuta din fata canapelei Aramis? Multumesc

 5. viorela

  masuta este moyo design

 6. Raluca

  Buna ziu, as vrea sa stiu de unde sunt usile, daca nu sunt cumva reconditionate

 7. Buna, Raluca,

  Sunt ușile vechiului apartament, recondiționate.

  Mulțumim!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed