Vrei să fii la curent cu trendurile în materie de Design | Visual Languages? Participă la Future Proof Creativity: How to brand 2024.

Pentru pasionații de creativitate, interesați de trenduri în materie de Design | Visual Languages, îți povestim astăzi despre ce înseamnă experiența #FutureProofCreativity: How to brand 2024. Explorăm variante de participare pentru designiști, dar oferim și 8 burse Designist + Future Proof Creativity. Hai să vezi în continuare. 👇

Inițiat de The Alternative School, Future Proof Creativity este un modul care deschide larg perspectivele pentru orice pasionat de design, limbaje vizuale, storytelling, digital (arte digitale & SoMe), branding și cultură a creativității, gândit atât pentru seniori (care vor să fie la curent cu tot ce mișcă în zona de trend la nivel global), cât și pentru talentații de până în 30 de ani.

Modulul începe pe 18 martie, durează o lună (18.03-18.04) și se întâmplă pe Zoom, lunea și joia seara, de la 7PM-9 PM, și live, pe 1 Aprilie, la Creativity Day.

Peste 30 de speakeri internaționali

Programul dedicat creativilor adună, în confortul spațiului digital, unii dintre cei mai interesanți gânditori creativi și practicieni premiați ai planetei – de la New York la Copenhaga, de la Milano la Cairo, de la Paris la Madrid, de la București la Zagreb, de la Londra la Tel Aviv. Cei peste 30 de speakeri  confirmați vor explora topicuri de maximă actualitate în materie de Design & Visual Languages.

Pachetul pentru comunitatea Designist

Dacă dorești să participi, pentru că faci parte din comunitatea Designist, te vei bucura de pachete la costuri speciale:  

– 400 € + TVA ( înscriere la Modulul #FutureProofCreativity pentru o echipă de două persoane)
– 200 € + TVA (pentru o înscriere individuală)
– 600 € + TVA (pentru companiile care înscriu două echipe)

Ce ai de câștigat? Dincolo de traininguri și ghidaj din partea celor mai talentați creativi ai planetei, cei sub 30 de ani au șansa să se califice pentru competiția Young Lions, dacă aleg să rezolve cele 3 briefuri complementare ale trainingului, împreună cu un coechipier. Iată aici exemple despre cum au arătat aplicațiile în 2023.

Ca în toți cei 19 ani de până acum, câștigătorii vor participa la Cannes Lions (17-23 iunie), unde vor avea acces complet la specializările și experiențele festivalului, și unde vor intra într-o competiție de 24 de ore cu cele mai talentate echipe de pe planetă. Dacă se întorc acasă cu aur, prezența la cea de-a 72-a ediție a Cannes Lions este asigurată pentru încă un an, în 2025.

Ai peste 30 de ani, dar vrei să fii la curent cu tot ce-i mai nou și mai interesant în design & industrii creative? Chiar dacă n-ai acces la Young Lions, poți participa la specializări, indiferent de background. Acesta este momentul – o veritabilă experiență Cannes înainte de Cannes. Toate detaliile programului pot fi explorate aici.

Uite ce vei studia:

  • Contemporary Design & Visual Languages
  • Breakdance with AI
  • Escapism & Immersion 
  • SoMe & Digital. Create to amplify 
  • Storytelling / Storydoing
  • Gamevertising 
  • The Elusive Consumer | The how of the Engagement

8 burse Designist + Future Proof Creativity

Pentru participarea la modulul Future Proof Creativity, împreună cu The Alternative School am pregătit 4 burse la categoria sub 30 de ani și 4 burse la categoria 30+.
Iată detalii:
– înscrierea poate fi individuală sau direct în echipă
– dacă e făcută direct în echipă, una dintre cele 2 persoane trebuie să fie fluentă în limbaje vizuale
– cei sub 30 de ani au acces la avantaje suplimentare: șansa de a se califica pentru competiția Young Lions la Cannes (15-23 iunie), dacă rezolvă cele 3 brief-uri de concurs (iată aici exemple de brief-uri și rezolvări).
–  înscrierea se poate face prin aplicație, cu portofoliul și CV-ul trimise la andra@thealternativeschool.com, până la 15 Martie, folosind în subiectul mailului #Designist.

Cum procedezi pentru a te înscrie? Pentru a beneficia de oferta Designist, ia legătura cu Andra Serea, Comunication Architect la TheAlternativeSchool: andra@thealternativeschool.com / +40 766 231 478, menționând în subiect #DesignistPass. Andra este acolo să îți dea detalii cu toate informațiile suplimentare necesare.

Mult succes!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed