9 idei de cadouri Made in RO pentru o primăvară mai lină și mai puțin plină de vești

Ți-am putea povesti cu surle și trâmbițe că abia așteptăm primăvara și n-am greși deloc – dar nu-i așa că nici ție nu-ți vine să crezi că a trecut deja un an de la ultimul martie, cînd au venit peste noi avalanșe de informații și schimbări? Așa că ne ponderăm entuziasmul la vederea razelor de soare tot mai generoase și îți urăm doar atât: fie ca această primă lună de primăvară a anului să vină cu multă liniște și cât mai puține vești sonore! 😊

Iar ca să conturăm un cadru senin, îți lăsăm mai jos o listă de cadouri care poartă semnătura creativilor din comunitatea Made in RO ⇒ îndemnul #buylocal rămâne pe poziții!🌼

Sandra Berghianu Ceramics – primăvara într-un con 

Sandra ne-a obișnuit deja de câțiva ani cu piesele ei care au la bază joaca dintre echilibru și dezechilibru, dar trebuie să recunoaștem că acest vas pentru flori ne-a luat un pic prin surprindere: poate că este eleganța lui dată de lipsa de culoare, poate că este forma lui care nu se ia deloc în serios, asemănătoare cornetelor pe care le răsuceam în copilărie. Ce știm sigur: arată spectaculos și singur, ca podoabă de sine stătătoare, și încărcat de plante. Îl poți comanda din magazinul online Sandra Berghianu Ceramics.

Ousiai Jewellery – poveștile perlelor

O luăm un pic înaintea primăverii și ajungem la această pereche de cercei sculpturali care ne-au făcut (și mai) dor de mare și de plajă. “Free the Pearl” ne șoptește Ousiai Jewellery (Sorina Cotea) în loc de descriere, dar fii sincer(ă), ai îndrăzni să le urmezi indicațiile și să risipești vraja? 😊 Îi găsești, alături de celelalte colecții de obiecte-bijuterii Ousiai, în magazinul online al brandului.

Citește și: Ousiai Jewellery sau cum sărbătorești 14 ani de prietenie “bijuterie”

Mauverien – poartă vacanța pe umăr

Continuăm cu atmosfera inspirațională și inspirată de mare și soare: ne ajută tote bag-ul Beachlife Mauverien, din bumbac organic, cu printuri minimaliste și grafice, pe care designerul Claudia Marian le-a creat din elemente de limbaj plastic precum linia și punctul. Explorează întregul shop online Mauverien.com: vei găsi acolo și alte accesorii, și tricouri sau sweatshirts produse sustenabil.

Citește și: 15 idei fashion pentru Zoom

IELE World – din mitologie, în designul contemporan

Poate că lucrarea de artă textilă IELE World Memories from the blue forest (155 x 265 cm) nu este un cadou tipic de primăvară, dar tocmai asta ne-a atras interesul asupra lui: vine cu exact acea explozie de energie de care avem nevoie ca să ne remontăm la sfârșitul sezonului rece! Ia aminte că texturile în relief îi dau tridimensionalitate, așa că tapiseria trebuie așezată pe un perete lipsit de tencuieli decorative sau elemente suplimentare. O poți comanda online via e-mail către hi@oanatudose.com.

Citește și: Arta textilă IELE World ne transportă contemporan spre lumi mitologice

Atelier Tron – broderie-călătorie

O să spui că vedem pretexte de design travel în fiecare detaliu, iar noi nu te-am contrazice: noile broderii Atelier Tron (Andreea Tron) reproduc peisaje textile foarte expresive, în care ne-ar plăcea să ne petrecem măcar pauzele de prânz 😊. Sunt vopsite cu pigmenți naturali, din plante adunate sau găsite în piață, și noi abia așteptăm să vedem în ce produse se vor transforma rapid. Stai cu ochii pe magazinul online Atelier Tron pentru noutăți.

Citește și: 30 questions pentru Andreea Tron (Atelier Tron)

Gruni – variațiuni ceramice pe aceeași temă

Despre cerceii ceramici modelați de brandul bănățean Gruni (Livia Coloji) ți-am mai povestit, dar primăvara aceasta ni-i aduce într-o variantă nouă, cu un plus de eleganță, pentru eventualele întâlniri de seară din următoarele luni. Cerceii cerc sunt realizați manual, au forme organice, sunt decorați cu un strop de aur și sunt suspendați de o tijă din inox, lungă de 5 cm. Comandă-i direct din magazinul online Gruni.ro.

Citește și: Ceramica Gruni – de la Timișoara la Made in RO

Ludic – geometrie colorată

Credem că lista de cadouri de primăvară nu ar trebui să aibă vârstă, iar noua colecție a brandului de fashion for kids Ludic pare să ne dea dreptate: este creată în colaborare cu artistul grafic Kitra și include printuri pline de culoare și un stil geometric al formelor foarte clare 😊. Le vei găsi curând în Ludic store.

Citește și: 5 branduri pe care cei mici le vor iubi

I WOOD BE – plantează-ți mărțișorul

Dacă și tu te numeri printre cei care, pe parcursul ultimului an, și-au descoperit pasiunea pentru plante și grădinărit, atunci ideea I WOOD BE o să vină ca o rază de soare peste ghivece mari și mici: mărțișoare eco-friendly create din capsule vegetale, lemn și carton reciclat. Ai de ales între semințe pentru flori de nu mă uita, lavandă, garofițe, gura leului, albăstrele și maci, pe care le găsești în magazinul online iwoodbe.ro.

Atelier Arboritm – manual și tradițional

Fie că o folosești ca noptieră clasică sau ca suport domestic de prezentare al cadourilor pe care le vei primi în următoarele zile, Aurora, creată de Atelier Arboritm (Cristian Tudor) din lemn de cireș, este tușa home&deco din lista noastră – de ce nu ar primi și casa ta un cadou de primăvară? 😊 La fel ca celelalte piese de mobilier ale atelierului, și noptierele Aurora sunt lucrate manual și au îmbinări tradiționale, împrumutate din mobilierul țărănesc, dar stilizate cool-contemporan. Află mai multe detalii de pe Arboritm.ro.

Fotografii: prin brandurile menționate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed