A treia ediţie GIS, despre arhitectura de interior

Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS continua sa promoveze proiectele recente de interior si design, inovative si sofisticate, premiate in cadrul ultimelor editii ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards si Lighting Design Awards.

Conferinta va avea loc pe 27 si 28 mai in Bucuresti, la JW Marriott Grand Hotel. Tematica generala a editiei din 2013 este arhitectura de interior, design si iluminat,
in proiectele de birouri, hoteluri si cladiri comerciale. Evenimentul imbina partea de show cu partea tehnica, prezentarile proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate.

Giorgio Borruso este invitatul special al celei de-a treia editii a Expoconferintei de Arhitectura GIS. Arhitect si designer italian, Borruso este cunoscut in special pentru lucrarile sale de design inovator pentru celebre case de moda si pentru marii retaileri de fashion. Pana in prezent, lucrarile sale au primit peste 80 de premii internationale de design, au aparut in peste o mie de publicatii si sunt expuse in colectiile muzeelor Chicago Athenaeum si Red Dot Museum.

Giorgio Borruso a castigat in 2012, cu proiectul Carlo Pazolini, marele premiu Red Dot Design Award, Best of the Best.

arhitectura de interior (2)

Printre speakerii editiei din acest an se numara si David Atkinson, Lighting Designer of the Year 2011, Martin Gran, CEO al Snøhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snøhetta, și Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si prodecan al Facultatii de Arte Plastice si Design din Izmir, Turcia.

GIS se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, mediilor de specialiate, universitar si academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse si tehnologii inovatoare, tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informatii pe www.iegis.ro

One Comment

  1. […] Designist. February 2013 […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed