Am descoperit cum te poți simți ca la cinematograf stând cu ochii pe tavan

…sau pe pereți. Sau pe podea. Sau pur și simplu pe orice suprafață din apartamentul tău, (fie el și compact sau generos), din mansardă sau chiar de pe terasă…. ⬇️

Vorbim, de fapt, despre o experiență super user friendly, care îți lasă toată libertatea de mișcare de care ai nevoie – un fel de fă-ți propriul cinema, nu te conforma, așa cum îți vom povesti în continuare. 😎

Iar meritul este al noului The Freestyle 2nd Gen, a doua generație de videoproiector portabil smart, lansat recent de Samsung Electronics ➡️ primul lucru care ne-a făcut să spunem WOW: The Freestyle transformă, practic, orice suprafață într-un ecran de până la 100 de inch (2.5m)!

Hai mai jos, toate detaliile sunt la un scroll distanță 👇

Mobilitate cu play inclus

Poate e unul dintre documentarele de wildlife narate de David Attenborough, pe care vrei să-l vezi cu prietenii tăi. Sau poate sunt pozele și filmulețele din ultima voastră vacanță, pe care vrei să le arăți găștii tale. Sau vreun videoclip din anii 1990, pe care să dansezi singuuuur. Indiferent ce vrei să (re)vezi azi, nu ar fi păcat să pierzi detaliile dacă privești pe un (mini)ecran de laptop sau de telefon?

Cam așa traducem conceptul The Freestyle 2nd Gen: indiferent ce vrei să vezi și indiferent unde te afli, meriți să te bucuri de orice detaliu vizual și auditiv ca și cum te-ai afla la cinema.

Citește și: Produse de pe wishlist-ul designist care ne-au depășit așteptările

Iar asta se întâmplă pentru că Freestyle Gen 2 are un suport versatil, care îți permite să rotești videoproiectorul până la 180 de grade. Deci îl poți așeza pe aproape orice suprafață de proiecție (din interior sau afară), pe masă, pe podea, pe perete, chiar și pe tavan, fără să ai nevoie de un ecran separat. Să o numim divertisment la purtător, acasă sau în vacanță.

Mai ales că The Freestyle 2nd Gen ia notă mare și la capitolul portabilitate: cântărește doar 830 de grame, așa că îl poți lua cu tine oriunde ai chef de o experiență vizuală WOW 🙂

📌De reținut: poți reda conținutul prin interfața Smart Samsung, identică cu cea a televizoarelor, sau prin orice dispozitiv conectat prin Bluetooth sau micro HDMI.

User friendly și mobilitate, cum îți spuneam 😉.

Citește și: The Frame Living Room Art Show: expoziția de artă contemporană din sufrageria ta

Continuuu și claaar

Până la urmă, Freestyle Gen 2 poate fi și o invitație la joacă: de exemplu, cine spune că nu poți proiecta serialul tău preferat pe o draperie sau pe orice altă suprafață neregulată sau înclinată? 😋 Asta pentru că videoproiectorul bifează și tehnologiile Auto Leveling, Auto Focus și Auto Keystone, menite să prevină distorsiunile, să asigure reglajul automat pentru focus, aliniere și compensarea unghiului de proiecție a imaginii. În plus The Freestyle mai vine la pachet cu:

👀 rezoluție FullHD (1080p);

👂 boxă 360° de 5W, ca să poți intra de-a binelea în experiența de cinema acasă;

🎤 control vocal: este suficient să folosești comanda vocală ca să schimbi playlistul care rulează pe “ecran” ;

🌿telecomanda Samsung SolarCell, care se încarcă folosind un panou solar și oferă o alternativă sustenabilă la telecomenzile tradiționale alimentate cu baterii ➡️ Samsung estimează că până la 200 de milioane de baterii vor fi salvate astfel în următorii 7 ani!

Iar dacă vrei să proiectezi direct de pe una dintre deja clasicele servicii de streaming, tot The Freestyle 2nd Gen îți vine în ajutor: sistemul de operare Tizen permite integrarea Netflix, HBO, Amazon, Spotify, YouTube etc., cu toate preferințele tale incluse.

Ba mai mult, poți să proiectezi direct din smartphone-ul tău: ai nevoie doar de aplicația SmartThings, iar funcția Smart Calibration se va ocupa de calitatea imaginii. ❤️

📌De reținut: totul vine din universul Calm Technology creat de Samsung Electronics: dispozitive cu un grad ridicat de conectivitate, care te salvează de bătăi de cap și organizări mentale nenecesare. Apropo, dacă ești în aer liber și vrei să pornești The Freestyle 2nd Gen (da, poți proiecta chiar și pe nisip sau pe iarbă 😊), trebuie doar să conectezi videoproiectorul la bateria ta portabilă și gata – nu mai ai nevoie de priză!

Hai, apasă Play! ⬇️

Fotografii: via Samsung

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed