Arhitecții de la AA Studio sunt in the MOOD for innovation

Când am văzut pentru prima oară acest corp de iluminat în cadrul unei expoziții de design românesc organizată de revista Elle Decoration România, ne-am îndrăgostit de albul translucid al Corianului, apoi de culorile pe care le îmbracă la o simplă atingere și de subtilitatea invitației la descoperirea firului roșu al poveștii lui MOOD.

Arhitecții Alex Adam, Roger Pop și Monika Koryczan, de la AA Studio, ne oferă o dată cu Mood un exemplu despre cum lumina poate căpăta corporalitate prin intermediul materialului. Este vorba de Corian, iar expoziția “The Fresh Light of Corian”, organizată de DuPont în cadrul Milan Design Week 2011, a adus sub același acoperiș concepte de corpuri de iluminat din Polonia, Croația, Cehia, Serbia, Slovenia și România.

Pentru reprezentanții noștri, printre care și AA Studio, producătorul Ekero a realizat câteva soluții de lămpi personalizate și fabricate printr-un proces complex. Pentru lampa Mood s-au folosit Corian Glacier Ice și Corian Hot, iar soluția de iluminare cu led RGB îți colorează atmosfera cum dorești.

Ne-a plăcut și desenul care punctează ascensiunea de la cele mai simple către cele mai inovatoare soluții de iluminat.

 

Fotografii de Cornel Lazia

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed