Bowtique debutează pe catwalk la Feeric Fashion Days

Weekend-ul trecut am avut ocazia să fim alături de Bowtique, brandul de accesorii masculine despre care noi ți-am povestit mai demult într-un articol, care a debutat pe catwalk în cadrul evenimentului anual Feeric Fashion Days din Sibiu.

Bowtique designist 01Ajuns la a șasea ediție, Feeric Fashion Days este unul dintre cele mai mari festivaluri de modă din România, ce a reușit să reunească anul acesta 25 de designeri români și străini care și-au prezentat noile colecții pe parcusul a șase zile în locații inedite din Sibiu. Printre aceștia s-au numărat: Adina Buzatu, Natalia Vasiliev, Evgheni Hudorojcov, Bianca Popp, Erika Lopez, Ana Maria Galan și mulți alții.

Bowtique designist 02În prima seară de Gală a Festivalului, Bowtique a adus în atenția spectatorilor frânturi din cele patru colecții capsulă propuse pentru sezonul Primavară – Vară 2013: Level Up for Molecule F, recenta colecție realizată pentru LuxxLab, Marea Britanie, Bowtique & Ciprian Vrabie și Light Summer, papioane colorate din in.

Bowtique designist 03Conceptul prezentării a încercat să îmbine eternul feminin și forța masculină printr-o expunere non-conformistă intitulată sugestiv, ‘The morning after’. Prin machiajul subtil propus de Key Make-up Artist-ul, Ana Marin, și prin ținutele masculine all white, Bowtique își propune să pună în valoare eleganța și unicitatea accesoriilor masculine care contrastează și totodată rezonează perfect cu sensibilitatea și delicatețea feminină.

Bowtique designist 04Prezentarea a debutat în forță cu Level Up for Molecule F, o colecție cu printuri îndrăznețe și culori percutante, pentru a fi mai apoi domolită prin look-ul clasic, masculin și rafinat propus prin colecția Bowtique for LuxxLab.

Bowtique designist 05Cea de-a treia frântură de poveste din cadrul acestui show aparține conceptului Bowtique & Ciprian Vrabie prezentată în cadrul Galei prin cinci modele de papioane pre-tied în culori vii și printuri speciale create de Ciprian pentru această colecție capsulă. Prezentarea s-a încheiat într-o notă caldă și optimistă prin cea mai recentă creație Bowtique, intitulată Light Summer, o propunere pentru bărbatul sportiv care preferă materiale ușoare precum inul.

Bowtique designist 06Vorbind despre conceptul prezentării din Sibiu, Bogdan Popescu și Georgiana Gheață, Managing Partners Bowtique subliniază faptul că: ‘indiferent de tipul de personalitate (îndrăzneț, classic, boem sau sportiv), bărbatul Bowtique își exprimă eleganța prin accente subtile și accesorii care îi pun în valoare unicitatea.’

Bowtique designist 08‘Am fost extrem de încântat de modul în care am colaborat cu designerii și brandurile prezente la Festival și am apreciat entuziasmul și implicarea lor în realizarea showurilor. Deși vremea nu a fost întru totul de partea noastră, am avut public interesat la toate evenimentele și m-am bucurat să avem în festival branduri noi, la început de drum, precum Bowtique care au punctat la Feeric Fashion Days prima lor prezentare de modă’, menționează Mitichi Preda, organizatorul Festivalului.

Bowtique designist 07

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed