Cadouri smart Made in RO pentru creativi! Sau cum transformă designul românesc “stilul office”

Oricât ai fi de creativ, tot trebuie să treci pe la birou: întâlniri, discuții, prezentări. Iar dacă dress code-ul smart casual nu sună suficient de personal pentru tine (cum nici pentru noi nu sună), venim cu o listă de accesorii cool, de design românesc. Nu doar pentru ținută, ci și pentru biroul tău (oricât de mic/mare e). Ca lifestyle-ul creativ să fie complet. 🙂

Începem cu ținuta:

Clean-Everything-Made-in-RO-Designist-2Rucsac din piele, geometric și minimal, semnat Clean Everything. Este dintr-o singură bucată de piele naturală, vopsită cu substanțe vegetale (fără crom), ceea ce-l face foarte rezistent.

Clean-Everything-Made-in-RO-Designist-4

Vei face impresie când tableta sau laptop-ul ies dintr-o vulpiță textilă! Accesoriile semnate  .care?Cutare sunt pur și simplu urban cool.

careCutare - vulpi - Designist (1) careCutare - vulpi - Designist (2)

Vulpita careCutare - Designist

Să vobim de genți șic, ce par să te îmbrace, completându-ți super ingenios ținuta casual, relaxată. Îi dăm cuvântul designerului Irina Florea, care transformă geanta într-un obiect cu care interacționăm și care ne decorează gesturile.

Irina Florea - Designist (1)Geanta-plic care-ți devine brățară!

Irina Florea - Designist (2)Geantă minimalistă, cu decupaj care-ți permite să ții mâna în buzunar “prin geantă”. La frig sau la cald, e o găselniță foarte smart!

Cui i-e dor de românesc să poarte Iutta! Frumoasele genți din piele, cu motive tradiționale, s-au reinventat: au dimensiuni mai mici, au făcut și puișori-portofele, iar designul lor e acum multifuncțional – gențile au două fețe, iar brâul decorativ este detașabil. Vii în weekend la Made in RO – Târg de design românesc și designerul Nicoleta Chirica îți va face demonstrația.

Geanta Iutta - Designist (1) Portofel Iutta - Designist (2)

Una dintre metehnele stilului office e gulerul. Înlocuiește gulerul cămășii albe cu unul de porțelan, semnat The Awesome Project.

Awesome Project - Designist (2)Guler și cercei din porțelan

Awesome Project - Designist (1)

Mai multe bijuterii semnate de designeri români aici.

Ne plac poveștile, mai ales atunci când le putem și purta. La o întâlnire mai relaxată, recomandăm un top din mătase naturală imprimat cu ilustrații create de Alice (Alexandra Răpcencu). Ilustrațiile sunt inspirate de povești din mitologia românească. Iar noua ei colecție se numește chiar Mythologica.

Alice Designist (1) Alice Designist (2) Alice Designist (3)

Domnilor, nu vă simțiți excluși! La Made in RO, Bowtique vă așteaptă cu veste, cămăși, cravate și papioane din materiale naturale și răcoroase, de vară. Pe scurt, va fi mult in, vor fi tonuri neutru și pastel – șic casual!

Vesta Bowtique - Designist (1)

Vesta Bowtique - Designist (2)

Apropo de povești de purtat și un stil foarte personal. La Made in RO, poveștile ultrascurte din Zâmburi (proiect creat de Adriana și Ștefan Liuțe) sar în realitate: ilustrațiile super simpatice ale felicitărilor te așteaptă acum pe tricouri. Mai mult, vii în weekend la Impact Hub și îți creezi chiar tu tricoul – afli tot aici. La orice tricou personalizat pe placul tău primești cadou felicitarea din care e inspirat. Asta da surpriză de design!

Tricou Zamburi - Designist (2) Tricou Zamburi - Designist (1)

Tricouri Zâmburi FB-01

Cam atât despre ținută, trecem la decorat biroul.

Poster tapet Cai Verzi pe pereti - Designist

Dacă nu ai cine știe ce perspectivă, creează-ți una! Cu posterul tapet La Mansardă, semnat de Cai verzi pe perețiîn locul blocurilor gri de vizavi vei vedea un Mic Paris. În plus, aduce un aer mai boem decorului: are l 70/73 cm x h 250 cm.

Raft si cuiere Porumbel, din metal - design Cai verzi pe pereti

Cine nu are nevoie de etajere în birou? În locul unora insipide, alege decorativul Porumbel comunitar transformat în raft metalic tot de designerii Cai verzi pe pereți. Aduc la târg și seturi de cuiere foarte creative și… ludice!

Colectia-Home-Irina-Neacsu

Scaunele și accesoriile personalizate de designerul Irina Neacșu (thecraft LAB) imprimă o atmosferă intimă, homey. Nu sunt deloc prea prețioase pentru un birou: drept dovadă, le-au ales și creativii de la Papaya Advertising pentru decorarea biroului lor.

441-Design-Studio-Made-in-RO-Designist-8Ceas -tablou, semnat 441 Design Studio

Cum schimbi cel mai rapid look-ul spațiului de lucru? Cu un ceas altfel! Ți-am pregătit o selecție de ceasuri decorative și nonconformiste la Made in RO. Iată topul Desingist.

441-Design-Studio-Made-in-RO-Designist-2Ceasul care-ți amintește că prezentul e cel mai important și este… Acum! Este tot o creație 441 Design Studio.

DecoBox - Designist (1)Un ceas mai romantic, din lemn, semnat Deco Box.

Arhidot - ceas - DesignistȘi un Avion, semnat No Time (Arhidot Design), să te ducă cu gândul la călătoriile mult visate

Cadouri pentru creativi - Made in RO - Designist (2)Ceas creat de Alina Turdean, al cărui pattern a migrat și pe pernuța decorativă. Vin cu o poveste urbană:

“La scara umană patternul orașului în care trăiesc, pentru mine, în ultimii trei ani se împarte mereu la trei. Trei puncte de referință, trei locuri preferate, mai presus de oricare, trei sentimente predominante. Geometrie curată și precisă, descrisă în puncte conexe și defăcută în aripi de origami.”, spune Alina

Cadouri pentru creativi - Made in RO - Designist (1)Birou fără ceainic și măcar o farfuriuță pentru desert nu se poate! La Made in RO te așteaptă piese diafane, ce vor transforma pauza într-o reverie. Tu ce ai alege între setul de ceai “înmugurit” (sus), semnat de Alexandra Constantinescu, și noua colecție Desired Constellations (jos), semnată Mădălina Teler?

Cadouri pentru creativi - Made in RO - Designist (3)

Ar mai trebui un suport designish pentru pixuri. Propunem unul eco și responsabil, de la Deco Box. Căluțul din lemn reciclat este inclus în parteneriatul Deco Box cu Mai Mult Verde: 5% din vânzări lor vor fi donate pentru programele de plantat copaci.

DecoBox - Designist (2)

Toate aceste noutăți te așteaptă să le descoperi în premieră la  Made in RO -Târg de design românesc, în weekend, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest: etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai. La doi pași de Hanul lui Manuc.

Facebook event aici.

cover foto Made in RO pentru site 441 Design Studio: new entry la Made in RO. În weekend, pe 17 18 mai, lansează noua colecție @ Impact Hub

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Bucharest made in RO 4 441 Design Studio: new entry la Made in RO. În weekend, pe 17 18 mai, lansează noua colecție @ Impact Hub

Te așteptăm! Dă-le de știre și prietenilor tăi 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed