Cine sunt câștigătorii ELLE Decoration Design Awards 2018?

ELLE Decoration Romanian Design Awards, ediția locală a uneia dintre cele mai cunoscute competiții internaţionale de design interior şi design de obiect, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unei gale care a avut loc în showroom-ul ClassIN din București.

Elle Decoration

La ediția din acest an au fost acordate șase trofee, precum și un premiu special oferit de Glo. Dintre cele șase categorii, trei au fost desemnate de votul publicului și ulterior jurizate, două au fost acordate de ELLE Decoration și unul exclusiv prin votul publicului. Trofeele oferite sunt semnate de Cătălin Năstăsoiu și inspirate de colecția RONATIV, un proiect în care harta României este reinterpretată artistic.

Elle Decoration

În competiție s-au înscris peste 100 de proiecte, care au primit 18.000 de voturi, un nivel record pentru competiție. Cele trei categorii unde s-a aplicat votul publicului au fost Cea mai bună amenajare a unei locuințe private, Cea mai bună amenajare a unui spațiu public și Cel mai bun obiect de design al anului. Mecanismul concursului a constat în stabilirea nominalizărilor prin votul publicului, urmată de acordarea unui punctaj din partea juriului ELLE Decoration, cumularea punctelor și voturilor și stabilirea câștigătorilor.

Cluj

Spații pentru educație alternativă în domeniul artelor, proiect semnat de ateliercetrei, a câștigat categoria CEA MAI BUNĂ AMENAJARE A UNUI SPAȚIU PUBLIC.

Amenajarea Nocturne, din Timișoara, realizată de Ezzo Design, a câștigat categoria CEA MAI BUNĂ AMENAJARE A UNEI LOCUINȚE PRIVATE.

Elle Decoration

Biroul Cantilever, realizat de echipa Mihai-Bogdan Manda, Cosmin Cojocaru, Bogdan Vîjaica, a câștigat categoria CEL MAI BUN OBIECT DE DESIGN AL ANULUI.

Cele două categorii premiate de ELLE Decoration au fost pentru Cel mai activ susținător al designului și pentru Designerul de obiect al anului.

Elle Decoration

Lucia Bucin, proprietarul fabricii de mobilier Bucin Mob, a primit premul pentru CEL MAI ACTIV SUSȚINĂTOR AL DESIGNULUI (în foto: Mihnea Gheorghiu, Director Regional Bucin Mob, care a ridicat premiul).

Elle Decoration

Dragoș Motica, Creative Director Ubikubi, a fost desemnat DESIGNERUL DE OBIECT AL ANULUI.

Casa de la țară, proiect semnat de Alina Alexe, a câștigat PREMIUL PUBLICULUI.

Lightplay – Abajururi de hârtie – designer: Adina Rusu  a primit premiul CEL MAI BUN OBIECT DE DESIGN oferit de Glo.

Fotografii: prin ELLE Decoration

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed