Cine sunt câștigătorii târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR 2016?

La începutul lunii aprilie îți spuneam că AUTOR 2016 e numai unul și că anul acesta a venit cu o abordare specială, #theFwordEdition, Familie în care s-au integrat designeri de bijuterie contemporană din 26 de țări. Așa că, până să se încheie luna și să fugim în vacanța de Paște, a venit momentul în care îți anunțăm, cu surle și trâmbițe, cine sunt câștigătorii celei de-a 15-a ediții.

AUTOR2016__Autor_Designist Autor2016_DesignistAșadar, în ordinea numerelor de pe tricou, îî poftim în scenă pe:

  • Ana Barbu,
  • Doru Dumitrescu,
  • Iza Vișoianu,
  • Cleopatra Coșuleț,
  • Mona Velciov,
  • Sunyoung Kim.

AwesomeAward_AnaBArbu_Autor_Designist

Ana Barbu 

AAA (Autor Awesome Award)
Premiul Autor Awesome Award, care constă într-un curs la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia, a Fost câștigat de Ana Barbu, cu lucrarea Uzura.

AssamblageAward_IzaVisoianu_Autor_Designist

 Iza Vișoianu-Snob 

Premiul Assamblage
Iza Vișoianu a primit premiul Assamblage, un curs de bijuterie oFerit de singura școală privată din București, pentru piesa Snob.

ELLEAward_Monotip_Autor_Designist

Mona Velciov

Premiul ELLE
Premiul Elle a Fost câștigat de Mona Velciov, cu lucrarea Monotip. Mona urmează să Fie promovată în paginile celei mai vândute reviste de Fashion din România.

CleopatraCosulet_Autor_DesignistKramaAWard_CleopatraCosulet_Autor_Designist

Cleopatra Coșuleț

Premiul Krama Institute
Fericitul câștigător al cursului de la Institutul de bijuterie contemporană Krama, din Atena, este Cleopatra Coșuleț.

Premiul Joya Barcelona
Fost câștigat de Sunyoung Kim, din Coreea de Sud. Designerul va participa gratuit la ediția din octombrie 2016 a târgului, în Spania.

JoyaAward_SunYoungKim_Autor_Designist Sunyoung KimSunYoungKim_jewelry_Autor_Designist

Premiul Molecule-F
TroFeul Molecule-F i-a fost oFerit lui Doru Dumitrescu, pentru piesa Wearable Sculptures. Inițiat la ediția 2016 a târgului, premiul constă în promovarea câștigătorului atât online, pe Molecule-F.com, cât și oFFline, în magazinul Molecule­F din Promenada Mall.

DoruDumitrescu__Autor_Designist

Doru Dumitrescu

MoleculeFAward_DoruDumitrescu_Autor_Designist

Premiul Publicului
Simeon Shomov, din Bulgaria, a Fost designerul Favorit al pasionaților de bijuterie de autor care au trecut pragul celui mai important târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est. Premiul Publicului îi asigură acestuia participarea la următoarea ediție AUTOR.

PeoplesChoice_SimeonShomov_Autor_Designist

RoxanaVoloseniuc_Autor_Designist

#Favoritele Roxanei
Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef ELLE România, a vizitat AUTOR și a selectat bijuteriile Favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Andreia Popescu, Cristine Jalio, Doru Dumitrescu, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu și Vika Mayzel.Jewelry.

RoxanaVoloseniuc_Autor_Designist2 Roxana VoroșeniucRoxanaVoloseniuc_Autor_Designist3

Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platFormă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate.

Parteneri: ELLE, Molecule F, OAR, The Institute, Zeppelin, Igloo, Etiquette, Observator Cultural, W Magazine, Modernism.ro, A List Magazine, dedesign.tv, Designist.ro, Feeder.ro, LIFE.ro, ArtClue, IQAds, sensotv.ro, Visuell, VOUX, SUB 25, RFI, VeiozaArte, Current Obsession, Art Aurea, Bijou Contemporain, The Morning Bark, Mar de Color Rosa, The Jewelry Activist.

Susținut de: Băiatul cu Flori, Brigada de Voluntari.
Fotografii: prin AUTOR

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed