Design&After se completează cu noi branduri scandinave

La un an de la lansare, Design&After prezintă pe piața de design interior din România 6 branduri noi care aduc în casa ta frumusețe și armonie, contrast și coeziune, unitate și varietate: &tradition, Bolia, Cloudnola, Lorena Canals, Normann Copenhagen și Vluv, disponibile în showroom și online pe www.designandafter.ro.Design&AfterShowroom-ul Design&After

De la simple accesorii și corpuri de iluminat, până la mobilier pentru camera de zi și covoare, cele 6 branduri sunt gata să-ți transforme căminul într-o poveste nordică. O poveste fără cuvinte, unde obiectele sunt personajele principale.

Și dacă vrei să cunoști noile branduri, povestite with a twist, Design&After te invită să experimentezi stilul scandinav prin noua amenajare a showroom-ului de pe Mihai Eminescu 50-54, special imaginată cu această ocazie de Sânziana Pop.

Design&After&tradition

&tradition este un brand danez lansat în 2010, ce îmbină perfect meșteșugul cu arta și forma cu funcționalitatea, reușind să reinventeze materialele, tehnicile de lucru și formele obișnuite ale mobilierului. În ceea ce privește coloristica, brandul este unul curajos, utilizând un mix de culori îndrăzneț, ce oferă obiectelor un caracter unic.

Design&AfterBolia

Bolia mizează pe faptul că designerii își pun sufletul în colecții, astfel făcându-le unice cu fiecare atingere și privire. Mobilierul scandinav marca Bolia este realizat manual din materiale prime neprelucrate, cu o deosebită atenție la detalii și cu grijă față de mediu.

Filosofia lor Heart of everything that we do se citește în fiecare obiect, iar cel mai important material folosit este dragostea pentru frumos și design.

Design&AfterCloudnola

Cloudnola este specialist în ceasuri stilate, cu o alură vintage, dar, în același timp, cu un design modern. Designerii Cloudnola combină materiale de calitate într-o formă remarcabilă, de la un concept clasic la unul proaspăt și contrastant care depășește cele mai noi trenduri.

Design&AfterLorena Canals

Lorena Canals proiectează și produce manual covoare din 100% bumbac, care pot fi spălate la mașină și care conțin anti-alergeni. Lorena Canals îmbină nevoile unui stil de viață modern în fiecare produs în parte.

Design&AfterNormnn Copenhagen

Normann Copenhagen este un brand de design scandinav a cărei misiune este să creeze produse originale și inovative într-un design cât mai simplu și contemporan. Este cunoscut pentru producția de mobilier, corpuri de iluminat, textile și accesorii pentru casă.

Design&AfterVLUV

Inspirat din designul mingilor medicinale, VLUV a redefinit acest obiect adăugând accesorii stilistice și huse din materiale confortabile, făcând din aceste mingi o adevărată piesă de design interior. VLUV folosește materiale de calitate superioară, cum ar fi lână merinos, piele ecologică și țesătură din poliester și este un element perfect pentru ședere atât acasă, cât și la birou.

Fotografii: prin Design&After și brandurile menționate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed