E 2019 anul în care să investești într-o locuință nouă? Află mai multe la Imobiliarium, pe 17-19 mai.

Potrivit studiilor de specialitate, găsirea unei noi locuințe este al treilea mare factor de stres în lumea modernă. În cazul acesta, cum să nu profiți de orice bonus ca să îți faci experiența asta mai prietenoasă? Dacă și tu îți cauți o locuință nouă în această perioadă, Imobiliarium, expoziția cu cel mai mare număr de dezvoltatori imobiliari prezenți, te așteaptă pe 17-19 mai, în incinta parcării BricoDepôt Băneasa. Ca să facem un rezumat, iată ce vei găsi la această ediție Imobiliarium:

  • peste 22.000 de oferte de locuințe
  • aproximativ 90 de prezentări de ansambluri rezidențiale
  • peste 1.200.000 de mp utili – oferte de vânzare într-un singur loc
  • prețuri preferențiale
  • premii sau bonusuri cum sunt locuri de parcare, curtea sau chiar mobilier sau biciclete incluse în preț

Dar hai să-ți povestim și cum au apărut aceste avantaje suplimentare. 🙂

Imobiliarium

Explicația e simplă și pornește de la cererea scăzută în ceea ce privește vânzările de locuințe în primele luni ale anului 2019, conform reprezentanților Imobiliarium. Urmarea: segmentul premium al pieței imobiliare a trecut printr-o schimbare a dinamicii costurilor, iar mulți dintre dezvoltatori s-au adaptat, au ajustat prețurile la cerere, iar oferta a devenit mai atractivă. Avantaj: tu! 🙂 Mai ales dacă alegi să îți cauți noua locuință la Imobiliarium, unde ai șanse mari să dai peste promoțiile și ofertele puse la punct de dezvoltatori.

Imobiliarium

Potrivit estimărilor reprezentanților Imobiliarium, scăderile de prețuri se situează între 2 și 5%, pentru anumite tipuri de locuințe, în timp ce altele au cunoscut ușoare creșteri. Aceștia confirmă că acest trend nu va influența scăderea prețurilor pe termen lung, ci schimbările trebuie privite mai degrabă ca o ajustare a prețurilor la cererea existentă.

Ba mai mult, majoritatea ofertelor depășește ideea prețurilor preferențiale și îi recompensează pe viitorii proprietari cu premii de tipul locurilor de parcare, curte sau chiar mobilier sau biciclete incluse în preț. În plus, dacă plănuiești să cumperi un apartament într-un complex imobiliar, află că unii dezvoltatori încearcă să creeze comunități în rândul noilor proprietari prin evenimente pe care le organizează periodic în complex.

ImobiliariumDezvoltatorii au inclus în ofertele lor construcții sustenabile și din ce în ce mai tehnologizate, cum ar fi: casele pe structură de lemn ignifugat, casele autonome, pasive și eficiente energetic sau sisteme Smart Home care permit un control ridicat asupra securității și stabilității locuinței chiar și de la distanță.

Imobiliarium

Nici apartamentele din proiecte de tip boutique din gama premium sau luxury nu sunt uitate, mai ales datorită tendinței bucureștenilor de a reveni spre centrul orașului, după ce iau în calcul criterii ca disponibilitatea și proximitatea față de locul de muncă și zonele de interes social.

„Estimăm că, pe termen scurt și mediu, piața va cunoaște ușoare scăderi de prețuri, iar în contextul în care avem deja cel mai mare volum de locuințe din ultimii ani și observăm cererea temperată a cumpărătorilor, putem spune că ediția Imobiliarium din această primăvară se anunță mult mai interesantă decât cea de la sfârșitul anului trecut. Pe de altă parte, aceste schimbări nu sunt majore și pe termen lung, ceea ce face din 2019 un an bun pentru achiziții”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Dă click pe banner pentru a te înregistra gratuit la eveniment, ca vizitator.

Intrarea la târgul Imobiliarium de pe 17-19 mai, din incinta parcării BricoDepôt Băneasa, este gratuită dacă te înregistrezi pe www.imobiliarium.ro, până joi, 16 mai, inclusiv. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor achita contravaloarea unui bilet –  10 lei.

Fotografii: prin Universum Events

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed