Gata bradul? Recomandăm o tură de shopping la Made in RO: pentru cele mai frumoase podoabe de Crăciun și cei mai neconvenționali brăduți

Un Crăciun Made in RO înseamnă brăduți și podoabe de Crăciun semnate de designeri români. Iar la Made in RO – Târg de design românescunde te așteptăm mâine și poimâine – 20 și 21 decembrie, @ Impact Hub (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc), găsești cele mai surprinzătoare decorațiuni și cei mai neconvenționali brăduți.

Vino să-i cunoști pe designeri, să interacționezi cu ei direct și să-ți alegi podoabele de brad, sau chiar bradul! 🙂

Vizual Made in RO 5 final - low res

Cele mai spectaculoase decorațiuni de Crăciun sunt create de Eugen Cerchez. Colecția Capsula timpului înseamnă recipiente sigilate de conservare a informațiilor contemporane, concepute ca o metodă de comunicare cu o generație/ inteligență/ eră viitoare, ne spune designerul. “Globurile” care conservă în rășină fragmente ale lumii naturale, organice sunt absolut senzaționale. Le descoperi în premieră și exclusivitate la Made in RO – Târg de design românesc, în acest weekend. Și tot la Made in RO îl vei cunoaște și pe Eugen.

Decoratiuni Eugen Cerchez - Designist (3) Decoratiuni Eugen Cerchez - Designist (2) Decoratiuni Eugen Cerchez - Designist (1)

Designerii Alina Turdean și Anca Trestian – studio Leaf au creat fulgi de nea din placaj, plexiglas, carton, mucava: tăiați la laser și gravați. Cea mai ingenioasă parte a colecției lor este că poți crea un brăduț suprapunând fulgii de diferite dimensiuni: treci un fir de liță prin orificiile special prevăzute ale fulgilor și mai primești și câteva elemente de conectare și înălțare a brăduțului.

10858640_766199346803080_2600184149949717245_nProcessed with VSCOcam with f2 preset 10846008_769022213187460_3444103657258395052_nBrăduți creați din decorațiunile Fulg 10689659_770251619731186_5236649511558480994_n

Colecția de Crăciun YaU ne va bucura din nou cu sfeșnice sculpturale și mixuri grafice de materiale.

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (2)

Continuăm cu decorațiuni din fetru și lemn fin decorat:

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (6) Pandantive din lemn, cu ochi de vulpiță, semnate Cai verzi pe pereți.

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (8)Decorațiuni din fetru, by Atelier Simpluș

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (9)

 Globuri mari, din lână împâslită, lucrate manual de Wools and Wolf

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (3)Decorațiuni din lemn, tăiate la laser, gravate și pictate de Concept Jupiter. Sunt atât de variate încât va fi greu de ales.

Nu uita de decorațiuni din porțelan parfumabil de Limoges, create de designerul Bianca Grin în colaborare cu ilustratoarea Agnes Keszeg, din Cluj.

Designeri noi - colectii noi - Made in RO - Designist (24)

Cât despre brăduți, ce zici de unul miniatural și neconvențional, semnat Deco-Box?

Decoratiuni de brad - Made in RO - Designist (1)Va face senzație

Acesta este doar un preview pentru sutele de cadouri de design românesc pe care le vei descoperi în weekend, pe 20 și 21 decembrie, la Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc). Tot aici îi vei cunoaște și pe designeri și vei interacționa cu ei direct.

FB cover Made in RO Parteneri desgineri Câteva bijuterii de design pe lista noastră de cadouri la Made in RO   Târg de design românesc

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile Câteva bijuterii de design pe lista noastră de cadouri la Made in RO   Târg de design românesc

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Câteva bijuterii de design pe lista noastră de cadouri la Made in RO   Târg de design românesc

Fotografii: prin brandurile și designerii menționați în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed