Made in RO #12 e la modă! Vino în weekend să vezi “cartierul Fashion” și alege-ți outfit-ul perfect de sărbători!

Muncim de zor la ultimiile detalii pentru Made in RO #12 și, recunoaștem, ne cam zboară gândul la sărbătorile care vin și la câte minunății putem să ne cumpărăm în week-end, pe 24 și 25 noiembrie, de la Impact Hub. Așa că ne-am făcut liste peste liste, iar la capitolul fashion, cred că am exagerat un pic. Ups! ☺i see stars_rochie_made in ro

Nici nu prea ai încotro când vezi atâtea rochii, bijuterii și genți chic la un loc. Sunteți pregătiți? Cartierul Fashion, cum l-am botezat noi, își deschide porțile sâmbătă și duminică, la Made in RO #12, concentrat fin de design contemporan, dar până atunci iată o prezentare de modă în avanpremieră. Ia-ți notițe! De exemplu, “să nu uit să probez la Made in RO #12 mantourile din lână de la Maison Chouchou by Alexandra Andriescu. Neapărat cel cu imprimeu șah!”

Sub un astfel de palton mai încape o dorință pentru Crăciun – rochia lungă, cu un detaliu absolut fabulos – gulerul – , pe care să o porți de Revelion. Nu-i așa? ☺ Iar brand-ul nostru drag, Christine on the clouds, ne salvează și de data aceasta.

Asortează-ți outfit-ul cu un inel rotund de la Artefact Room și ești gata de petrecere! Bijuteria contemporană e versatilă și merge chiar și la o ținută après-ski.

artefact room_inel_made in ro

Apropo de schi și vacanța la munte. Ca să ieși din tipare, ia-ți un rucsac cool de la Koja Concept. Accesoriul merge perfect cu outfit-ul de sezon – salopetă din puf și bocanci, ori palton chic și ciocate.

Koja_rucsac_made in ro

Sper că n-ați uitat că de Crăciun și Revelion se poartă roșu, ca să vă meargă bine tot anul viitor. I See Stars Clothing ne aduce la Made in RO #12 o colecție de vis, dar am o presimțire că rochie statement roșie se va vinde în câteva ore. Așa că veniți printre primii la Impact Hub – deschidem sâmbătă de la 11.oo!

i see stars_rochie_made in ro

Să știți că la Made in RO #12 găsiți și bijiuterii Most Precious, inspirate din colecțiile de podoabe romane ori grecești, pe care le admirăm la muzeu. Ah, ce cadouri superbe puteți bifa la standul Monicăi Stănescu! Preferații noștri sunt în fotografia de mai jos și ne amintesc de frumoasa Diane Kruger în filmul Troia. Întreaga colecție ANCIENT – cercei, pandantive, inele din argint aurit și onix – se lansează în exclusivitate, în week-end, la Made in #RO 12.Cercei_most precious_made in ro

Încheiem cu un smiley face în formă de geantă pentru laptop. Nu de alta, dar am auzit că, dacă o porți în 2019, toate proiectele profesionale se vor împlini cât ai zice Filat, Simina Filat – designer-ul care ne aduce la Made in #RO 12 o colecție de genți din piele, faine și versatile.simina filat_made in ro_geanta

Atenție, acesta e doar un preview, #CartierulFashion e muuuult mai mare! Știi ce urmează după văzut? Probat și cumpărat la Made in R0 #12, concentrat fin de design contemporan. Ne vedem acolo! Let’s go Made in RO! Suntem la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etaj 1) de la ora 11:00 la ora 20:00.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed