Mango – o carcasă de iPhone care la nevoie se cunoaște

Carcasa Iphone Mango designist 01 Când am descoperit această carcasă pentru iPhone, ne-am zis că ar fi păcat de iPhone, pentru că îl înghite de tot și îi anulează suplețea și discreția. La o a doua privire însă, realizezi că și iPhone-ul tău ar putea să îmbrace haine de casă pentru ca tu să-l manevrezi mai comod. Atunci apare Mango for iPhone 5.

Carcasa Iphone Mango designist 02 Mango poate fi o carcasă pentru mamele care lucreaza de acasă și care sunt nevoite să fie multitask (îți permite să-l sprijini pe umăr ca pe un telefon fix), pentru cei care își folosesc iPhone-ul constant și acasă – designul carcasei este astfel gândit pentru a se sprijini pe masă și pe verticală și pe orizontală la un unghi de 15, respectiv 55 de grade, unghiuri optime pentru o vizualizare cât mai bună.

Carcasa Iphone Mango designist 03 Carcasa Iphone Mango designist 04 Carcasa Iphone Mango designist 05Ne-a mai plăcut că îl poți ține ferm cu ambele mâini datorită unei găuri special gândite pe partea din spate; este utilă atunci când trimiți mesaje sau mail-uri. Mango este creația designerilor coreeni de la
x-idip și costă aproximativ 26 de dolari. Se poate comanda aici.

Carcasa Iphone Mango designist 06 Carcasa Iphone Mango designist 07

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed