Noua ediție a albumului Delta Studio „Lifestyle Design Interior” vine cu o copertă semnată de Karim Rashid

Ne bucurăm că, într-un an în care cuvinte precum “certitudine” sau “planificare” nu prea s-au regăsit în discuțiile noastre, avem câteva vești bune pe care ne putem baza cu siguranță: printre ele se numără și faptul că Delta Studio continuă tradiția anuală din luna decembrie și lansează cea de-a cincea ediție a albumului „Lifestyle Design Interior”. Ba mai mult, albumul vine cu o surpriză pentru pasionații de design de la noi: marchează o colaborare în exclusivitate cu faimosul designer Karim Rashid, care semnează coperta și ilustrațiile din interior. Un fel de cadou de Crăciun must-have for design lovers 🎅!

Albumul „Lifestyle Design Interior” face parte din selecția Designist a târgului Made in RO online 🎁, care se desfășoară până pe 20 decembrie. Îți dăm mai jos toate detaliile despre cum îl poți comanda online. #buylocal #staysafe

O ediție record

392 de pagini și 50 de proiecte rezidențiale de top din toată țara, plus sfaturi de la specialiști pentru fiecare proiect în parte – acesta ar putea fi rezumatul albumului „Lifestyle Design Interior”. Dar, pentru că nu ne dorim deloc să-i rezumăm motivele de mândrie, îți mai spunem că două dintre proiecte au fost deja premiate la Anuala de Arhitectură București 2020, iar alte două au primit distincții la European Property Awards 2020-21, nivelul regional al International Property Awards.

Albumul cuprinde interviuri în exclusivitate cu arhitecți și designeri de top: un interviu cu Karim Rashid despre designul în pandemie, un interviu cu arhitectul Dorin Ștefan despre Artă și Frumos, un material despre Anuala de Arhitectură București, realizat de arh. Emil Ivănescu, președintele OAR București, un interviu cu arhitectul Alexandru Adam despre evoluția și provocările în designul de interior, precum și un dialog cu arhitectul Victor Grosu despre amenajările HoReCa în 2021.

Ca în fiecare an, proiectele sunt prezentate în ordine alfabetică, după numele biroului de arhitectură sau design: Acos Design, Ada Tache, AITO, Alexandra Nicula Interiors, Alfa Invest, Artline, Atelier MASS, Ateliero, AXS Studio, Beelive Design, By Concepto Mobili, Cindy Gal, City Project, CRAFTR, Creativ Interior, Cristiana Zgripcea Interior Design, Cristina Micu Interior Design, Delta Studio Design, Diez Office, Dofinteriors, Eunice Pantea, Formart Interior Design, Gavia Concept, Hamid Nicola Katrib, ID Design Studio, iDecorate, In Situ, Inedit.works, Inland Deco, Interiology, IP Design, Laurențiu Paicu Interior Design, LSD Living Spaces Design, Mihaela Zahariea, MiSo Architects, MP Atelier de Design, Open Pixel Studio, Postolache Zahalca Arhitectura, Prographic Architecture Studio, Pure Ambiance Architecture & Design, Pure Mess Design, Răzvan Bârsan + Partners, Reflex Architecture, Schlotter Art Form, Spatiograf, Studio 2.1, Studio3Plus, Studio 11, VATRAA.

Cu o parte dintre ei, te-ai întâlnit și online, aici, pe designist.ro. 🙂

Lansat prima dată în 2016, albumul anual de design interior Delta Studio s-a impus rapid ca referință în rândul publicațiilor din acest domeniu, prin selecția riguroasă a proiectelor dar și abordarea editorială. Li se adresează pasionaților de design de interior, dar și publicului larg, și reprezintă o sursă de inspirație valoroasă pentru amenajările de interior și un reper pentru tendințele anuale în domeniu.

Cum comanzi albumul?

Publicația costă 49 lei și poate fi cumpărată din showroom-urile Delta Studio, de pe www.deltastudio.ro, din Librăriile Cărturești și de pe www.carturesti.ro.

Îți dorim un 2021 cu proiecte frumoase, întâlniri spectaculoase, design și arhitectură de bună calitate, pe cât posibil, toate offline. 🙂

1. Citește și alte povești Made in RO AICI și inspiră-te pentru lista de cadouri fine, de designist 🎁 
2. Fă un tur virtual AICI, pe Facebook event Made in RO online – descoperă și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc 🎁🎁

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed