Soluții scenografice pentru o baie sau o bucătărie în care tu te-ai simți contesă, iar el duce

Da, un pic extravagante, dar extrem de instagramabile: vorbim despre baterii și accesorii cu look antichizat, pe care ai vrea să le aduci din conacele admirate în Mândrie și Prejudecată în baia sau bucătăria ta, cu tot confortul la zi. ❤️

Iar dacă îți propui ca designul interior al casei tale să redea povești cu parfum victorian, probabil știi deja că nu e ușor să găsești baterii și accesorii cu look antichizat la un cost care să nu-ți dea bugetul peste cap. Așa că ia povestea noastră de mai jos ca un semn că e timpul să îți completezi lista de shopping: am găsit exact ce căutam în noua colecție Antica de la FERRO, unul dintre cei mai mari producători de obiecte sanitare și instalații termice din lume.

O baie care arată ca un salon de 5 o’clock tea? 🧐 Cine ar spune nu? Să nu ai de ales între cadă și cabină de duș, ci să le ai pe amândouă – ce răsfăț! Să alegi, împotriva tuturor recomandărilor, o podea de lemn – ce îndrăzneală! Să creezi o atmosferă victoriană și un parfum clasic din ceai verde și flori de iasomie, pe bază lemnoasă, iar nota de vârf să fie bronzul antichizat al bateriilor și accesoriilor în tandem. Ce baie cinematografică! ⬆️ 🛀

Înainte de toate, să facem prezentările! 

FERRO este unul dintre cele mai importante branduri din domeniul instalațiilor termice și sanitare din Europa Centrală și de Est. Are peste 30 de ani de experiență și este prezent în peste 30 de țări din întreaga lume, iar în România, are reprezentanți de vânzări în toate regiunile țării (găsești detalii și date de contact aici).

De altfel, portofoliul lor cuprinde o multitudine de piese esențiale, indiferent pentru ce tip de spațiu plănuiești amenajarea: de la spații domestice la spații publice, într-o ecuație atent creată din funcționalitate, confort, calitate și estetică.

Citește și: 5 soluții pentru baie și bucătărie care îți fac viața mai ușoară

Parcă din vremuri victoriene direct la tine acasă: bateriile Antica

Proaspăta colecție Antica face parte din noua generație FERRO: a fost lansată recent și mizează pe piese îmbrăcate în bronz antichizat, cu look patinat, pentru a recrea atmosfera băilor sau bucătăriilor de altădată.

Pentru început, trecem în revistă modelele de baterii Antica, mici accente funcționale și esențiale, capabile să dicteze stilul întregii încăperi. 👇

Bateria stativă pentru lavoar are cartuș ceramic și racorduri flexibile de conectare și ne-a făcut să ne gândim la un chateau franțuzesc în care ne-am petrece începutul toamnei. 

În replică, bateria stativă pentru bideu Antica are montare printr-un singur orificiu și este suficient de compactă încât să îți permită să o manevrezi cu ușurință. 

Bateria pentru duș duce vibe-ul mai departe. Se montează direct pe perete și ar face o echipă perfectă cu o cadă freestanding. Atenție, nu include un set pentru duș. În fotografia de mai jos, găsim, ca o completare, setul de duș culisant Retro Old Bronze.

Bateria de perete cadă-duș cu set de duș inclus: am votat-o ca preferata noastră din colecția Antica, o adevărată Victorian wonder. Imaginează-ți-o atașată și unei căzi negru mat, capabilă să o facă să strălucească. ❤️

Bateria pentru lavoar cu pipă mobilă îți lasă libertate de mișcare: pipa are lungimea de 200 mm, așa că o vedem deasupra unui lavoar amplu, poate chiar cu formă asimetrică.   

Suntem întotdeauna de partea coerenței stilistice, așa că această piesă a colecției Antica, bateria stativă cu pipa înaltă, mobilă, pentru bucătărie este o altă veste bună. Bonus: datorită aeratorului M24x1, vei putea să îndepărtezi cu ușurință acumulările de calcar de pe pipă.  

Reglaje fine: accesoriile Antica

Sunt exact acele note finale funcționale de care ai nevoie ca să-ți completezi scenografia demnă de un board pe Pinterest ⬇️

Oh, o poliță de sticlă cu note de bronz, pe un perete gri-antracit! ❤️ Contrastele chiar se atrag! Polița are 147 mm lățime, suficient de încăpătoare pentru obiectele tale esențiale. 

Raftul Antica pentru prosoape este un exemplu de autosuficiență: include și un portprosop din bronz antichizat, așa că tot ce mai rămâne este să-l combini cu cele mai pufoase texturi 🙂 . În portofoliul FERRO vei găsi și variantele de portprosop simplu și dublu. 

Portpaharul este fix acel detaliu discret care pune în valoare bateria Antica pentru lavoar. Din aceeași categorie fac parte și suportul-scoică pentru săpun, fin și sidefat, dar și fratele lui mai mare, dozatorul de săpun lichid

La finalul listei noastre stau exact acele obiecte așa de bine integrate în cotidian că nu le-ai vedea niciodată ca mici simboluri ale eleganței. Eh, Antica își propune să te surprindă: în colecție intră și o agățătoare simplă , chiar și un suport pentru hârtia igienică

 

 

Poți să intri în legătură cu FERRO România aici:

📢 Website: ferro.ro
📢 E-mail Sales Support: comenzi@ferro.ro
📢 Telefon: +40 264522524

Fotografii: prin FERRO

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed