Treci pe la La Folie sau cheamă-i pe ei la tine. Și ziua brusc ți se face mai bună.

Toamna trecută te scoteam în oraș, în cafeneaua La Folie de pe strada Franceză, și ne declaram îndrăgostiți de deserturile lor. Știi cum e cu locurile care-ți pică cu tronc: chiar dacă mai apar perioade în care nu apuci să treci în vizită, și când revii, gusturile preferate ți se reactivează încât nu ai mai pleca… Ne-am reîntors de curând la La Folie, în Centrul Vechi, pentru o pavlova cu fructe și o cafea. Și am rămas câteva ore bune să gustăm noile deserturi și o limonadă divină.

2Deserturi La Folie - DesignistLimonadă cu zmeură și limonadă cu mentă

Dacă strada Franceză nu prea ți-e în drum, ca să le savurezi la cafenea, îți dăm un pont care-ți aduce dulciurile preferate pe masa de acasă sau de la birou în maximum o oră! De curând pot fi comandate și de pe  Oliviera.ro. Însă tot în cel mult o oră le primești și dacă le comanzi direct de la cafenea. 🙂 Există și o diferență: de pe Oliviera.ro pot fi comandate până seara tarziu, iar de pe site-ul La Folie până la ora 17:00.

Și, înghițind în sec, îți facem poftă cu noile bunătăți de pe lista noastră:

1Deserturi La Folie - DesignistCheesecake-ul cu caramel sărat și nuci este unul dintre cele mai gustate deserturi La Folie.

4Deserturi La Folie - Designist Acest tiramisu foarte gustos este proaspăt sosit în cafeneaua din București. Are un gust intens de cafea…

7Deserturi La Folie - DesignistSnickers cake, cu alune crunchy

Pe lângă noutățile irezistibile pe partea de dulciuri, La Folie au updatat pe site lista preparatelor la capitolul gustări sărate: tartele și plăcintele cu legume și brânze fine sunt acum completate de supe și salate. Ca să le savurezi cu colegii de birou sau acasă, trebuie să faci comandă cu aproximativ o zi înainte, iar ziua următoare, la prânz, ajung la tine.

5Deserturi La Folie - Designist

Evenimentul tău îndulcit de La Folie

Nu credem să fie desert La Folie pe care să nu-l fi încercat. 🙂 Și asta nu pentru că ne facem veacul la cafenea (deși ne-ar plăcea) sau pe pagina dedicată comenzilor, ci pentru că La Folie i-au convins și pe cursanții Creative Learning: în cadrul sesiunii de toamnă de anul trecut bunătățile lor ne-au făcut pauzele de curs mai savuroase și mai interactive. Cele mai multe replici începeau cu “mmmm, pe asta ai gustat-o?”. 😉

Între timp, colaborările La Folie pe zona de evenimente au crescut, iar la cel mai recent dintre ele au asigurat catering-ul pentru 400 de persoane, de fapt 700, cum ne explică zâmbind Alexandru Flutur, creatorul La Folie:

“Ultimul eveniment a avut 400 de invitați, iar organizatorii au comandat dulciuri cât pentru 700, în ciuda recomandărilor noastre. Chiar și așa, au fost atât de apreciate încât nu a mai rămas nimic la final.”

3Deserturi La Folie - DesignistCiocolată de casă cu alune de pădure, migdale, fistic, biscuiți de casă, prune, smochine deshidratate, caise și merișoare – gustul copilăriei reinterpretat. 

Nu putem ghici ce planuri ai anul ăsta, dar știm sigur că o vizită la La Folie din Centrul Vechi sau măcar pe site-ul bunătăților vei face. 🙂 Alege-ți ceva bun pentru pofta sau evenimentul tău. Iar ca să împarți… generos cu prietenii, treci pe la cafenea de luni până vineri, între 10:00 și 18:00, și ai 20% reducere.

Pentru zile ce devin brusc mai bune, intră și pe pagina lor de facebook.

6Deserturi La Folie - DesignistCeaiuri reci infuzate

Poftă bună! 🙂

Fotografii: prin La Folie Centrul Vechi

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed