Tricotatul e din nou cool. Învață să creezi accesorii din fibre textile!

În weekend, și nu numai (dar hai să ne rezumăm la zilele libere), timpul ar trebui să fie doar pentru hobby-uri, încercat lucruri noi, creat micile obiecte care ne fac să ne simțim mai bine cu noi și mai bine acasă. Patru ateliere care te fac să redescoperi croșetatul și tricotatul din prisma designului de obiect sunt, zicem noi, spuma zilelor de primăvară, în care înveți să creezi cadoul pentru tine, pentru cei dragi sau pentru acasă – din fibre textile, racordat tehnicilor și trendurilor contemporane.

Casa-ManiaNe-au inspirat, pentru proiectul nostru de design textil, abajururile împletite de la Casamania.

Recunoaștem că ne-am gândit și la voi, dar și la noi când am lansat cursul Textil: design de obiect, susținut de Erika Popliceanu. Și asta pentru că ne-au fermecat poveștile și mai ales fibrele pe care ni le arăta Erika. Iar ideea de a lucra câte 4 ore cu ea, în fiecare zi, timp de 2 weekend-uri în mai, ca la final să mergem acasă cu proiectul nostru călduros de design de obiect textil în brațe, ne-a cam entuziasmat. 🙂

Pe scurt, weekendurile în care lucrăm împreună sunt 6 și 7 mai, respectiv 13 și 14 mai. Iar în acest moment mai avem 7 locuri disponibile la curs. Care va avea loc în spațiul nostru ce respiră creativitate, din zona Bulevardului Dacia – București.

Găsești toate informațiile aici.
Înscrieri la: contact@creativelearning.ro.

Erika Popliceanu

Cine este Erika Popliceanu?

Prezentarea Erikăi începe așa: de când avea 10 ani și-a propus să poarte accesorii altfel, împletite de ea, care să vireze with a twist uniforma vremurilor. A creat bijuterii contemporane, a trecut prin accesorii fashion, croșetate cool, ca să-și vireze conștincios experimentele spre design de obiect textil. Și spunem “experimentele” pentru că pe pagina de prezentare a studio-ului său – coolwoolstudio – vei vedea că se joacă studiat cu mai multe tehinici, iar creațiile – de la pleduri de sub care nu-ți vine să mai ieși, până la tapiserii ce curg organic, scenografic pe perete – sunt împletite diferit.

Profilul complet al Erikăi ți se dezvăluie, deocamdată online, aici.

2Coolwoolstudio - Designist 1Coolwoolstudio - Designist15LOOTforever-Designist

Tricotatul se reîntoarce în viețile și casele noastre.

Cui i se adresează cursul Textil: design de obiect?

Ție. 🙂

  • Dacă te pasionează fibrele textile și te luminezi la față când doar când auzi de accesorii home&deco croșetate.
  • Dacă cochetezi deja cu croșetatul sau împletitul, dar vrei să înveți cum să-l virezi înspre design de obiect, cu look contemporan.
  • Dacă ești de acord cu noi că e timpul să ne întoarcem la lucrul făcut de mână, însă ancorat în actual, măcar pentru micile accesorii din decorul acasă. Care astfel devine unic, personal. Și, da, copiii noștri le vor prețui peste ani.
  • Dacă vrei să-ți petreci două weekend-uri din luna mai într-o atmosferă relaxată învățând lucruri noi și cunoscând oameni care îți împărtășesc pasiunea – indiferent dacă ai mai cultivat-o până acum sau nu. Întotdeauna socializarea înnoadă noi punți.

Programa completă a cursului este aici.

Lampa-funda-transparent-high-res

Diversele soluții decorative pe care le oferă tricotatul fac această tehnică din nou la modă. Ceea ce ne bucură!

De ce îți recomandăm să-l urmezi?

Vei învăța tehnici de croșetat și tricotat, multe lucruri despre fire și texturi și, între noi fie vorba, secrete ale împletitului și croșetatului.

Vei lucra cu benzi textile din bumbac, moi și plăcute la atingere, ideale pentru a crea accesorii home & deco. Dacă știi cum să aduci în contemporan vechile metode de decorare cu fibre textile, atunci înveți să creezi design textil pentru casa ta.

Pentru că să împletești e din nou cool, iar accesoriile cu twist contemporan vor da un refresh ușor nostalgic spațiului tău.

Și ar mai fi ceva: pauzele savuroase, care fac parte din experiența cursului. Pe scurt, vei descoperi un spațiu designist din București, într-o clădire monument istoric, și vei savura bunătăți alese, la cafea. 🙂

3Coolwoolstudio - Designist 4Coolwoolstudio - Designist 5Coolwoolstudio - Designist

Cum îți spuneam, mai sunt 6 locuri disponibile, iar Cursul începe pe 6 mai.
Găsești toate informațiile aici. Și te înscrii la: contact@creativelearning.ro.

Te așteptăm să croșetăm și să ne relaxăm!

Vizual-Curs-Textil

Fotografii: prin coolwoolstudio și Creative Learning
Imaginile coolwoolstudio sunt reprezentative pentru tehnicile și produsele de design pentru care Erika e cunoscută pe scena designului local. Proiectul personal de design textil al cursanților va fi stabilit la curs și lucrat din benzi textile de bumbac.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed