UȚA – leagănul în care te dai huța și în living, și în parc

Pentru că zilele acestea ne-ar fi plăcut să stăm mai mult în parc, ne-am dat seama că a venit timpul să vă prezentăm leagănul care vă va schimba perspectiva asupra relaxării și în parc, dar și acasă.

5Uta-Huta - leagan - Designist 6Uta-Huta - leagan - Designist 7Uta-Huta - leagan - Designist 8Uta-Huta - leagan - Designist

UȚA a fost creat de designerii Doru Dumitrescu și Diana Giurea. Împreună au lansat brandul cu același nume, ce îşi propune să aducă produse inovative, ce întrunesc mai multe funcţii care au la bază ideea de legănare relaxantă. Pe Doru poate îl cunoașteți deja datorită bijuteriilor sale sculpturale din lemn. Îi place să-și petreacă timpul în atelier sculptând lemnul în forme organice, spectaculoase.

3Uta-Huta - leagan - Designist 4Uta-Huta - leagan - Designist

Îl poți aduce pe UŢA.04 (versiunea finală a leagănului) și într-o casă mică – apartament, garsonieră chiar. Pentru că este atât de slim, încât pare mai degrabă o scară atârnată, dar e mai mult de atât. Nu numai că poți sta relaxat și suspendat în el, dar te poți legăna și împreună cu jumătatea ta. Sau face un pic de sport. 🙂

9Uta-Huta - leagan - Designist 10Uta-Huta - leagan - Designist

11Uta-Huta - leagan - Designist

“Este un obiect ce îţi pune la încercare creativitatea şi condiţia fizică, dar care îţi oferă şi numeroase poziţii de relaxare atât individuale, cât şi în tandem. Motto-ul UŢA este: Cu cât te implici mai mult să mă cunoşti, cu atât vei descoperi mai multe din ceea ce îţi pot oferi.”, spun designerii.

1Uta-Huta - leagan - DesignistDoru Dumitrescu

Designul minimalist, flexibil şi ergonomic face ca leagănul să fie ideal pentru persoane de vârstă sau înălţime diferite: da, îl poţi împărţi cu copilul tău. UŢA.04 este realizat din materiale prietenoase cu mediul înconjurător – lemn și frânghie de iută, iar montarea acasă se face prin prinderea de o grindă sau de două cârlige în plafon. Iar în parc, de o ramură de copac. 🙂

12Uta-Huta - leagan - Designist 13Uta-Huta - leagan - DesignistCostă 230 lei, iar împachetat are dimensiunile: 20 x 20 x 60 cm. 

În weekend, leagănele UȚA Furniture te așteaptă la Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).

Designist MiRo6 FBcover jpg final Designeri și branduri în premieră la Made in RO Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile Designeri și branduri în premieră la Made in RO Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.
Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Designeri și branduri în premieră la Made in RO Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

Fotografii: prin UȚA

2 Comments

  1. andreea

    Buna ziua!
    cum as putea intra in posesia unui leagan UTA?
    0723277735

  2. Designist

    Buna ziua! Pentru mai multe detalii, va sugeram sa luati legatura cu designerii leaganului.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed