Call for architects and designers – Delta Studio pune la cale un nou album Lifestyle Design Interior, pe 2018

call

Delta Studio este unul dintre cele mai activ implicate branduri locale în susținerea designerilor și arhitecților români. În fiecare an, are loc Delta Studio Design Expo, unde, alături de noutățile brandului, sunt prezentate și creațiile designerilor români, iar din 2016, răsfoim de fiecare dată când avem nevoie albumul Lifestyle Design Interior, care prezintă 29 dintre cele mai reușite proiecte rezidențiale, finalizate de arhitecți și designeri români în 2016.

call

Cum am trecut deja de jumătatea anului, Delta Studio începe să culeagă roadele lui 2017 în materie de amenajări, așa că iată ce trebuie să faci, dacă vrei să-ți regăsești proiectul în paginile albumului. Cele mai reușite și creative proiecte, alese de echipa Delta Studio, vor fi incluse în noua ediție a albumului Lifestyle Design Interior 2018, care va fi lansat în decembrie 2017.

callCum aplici? Trimite la marketing@deltastudio.ro cele mai recente proiecte de arhitectură şi design interior (maximum 5  proiecte pentru fiecare autor) pe care le-ai finalizat. Fiecare proiect trebuie să fie reprezentat de maximum 10 imagini low res şi să conţină o descriere concisă a conceptului: oraşul, suprafaţa spaţiului, data finalizării proiectului, detalii despre concept şi implementarea acestuia.
Deadline pentru trimiterea aplicațiilor: 1 septembrie 2017call

Atenție! Colaborarea cu Delta Studio pentru proiectul/proiectele cu care vei candida nu reprezintă o condiție pentru a fi sau nu selectat în album.

call

Pentru a te documenta și a vedea ce amenajări au fost prezentate în ediția 2017, găsești albumul în librăriile Cărturești, la chioșcurile de presă din rețeaua Inmedio, în showroom-urile Delta Studio și online pe emag.ro și aici.

call

Mult succes! Ne vedem la Gala de lansare, în decembrie 2017!

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed