#allNatural #allDay – armonie prin materiale naturale, la târgul Made in RO, weekend-ul acesta

Good design is natural este mantra acestei ediții a târgului ales de design Made in RO #allNatural, care are loc weekend-ul acesta, la Impact Hub. Good design is natural e un îndemn la un stil de viață mai aproape de natură, echilibrat, “organic” și cu senzație de bine, unde primează lemnul, nu plasticul, mătasea și bumbacul, nu poliesterul, reciclarea, și nu risipa.

Gesturile noastre mici #allNatural #allDay înmulțite cu 365 de zile, n-or muta munții din loc, dar sigur ne schimbă întâi pe noi. În bine. Ne responsabilizează! Așa că ne-am gândit să vă prezentăm altfel o parte dintre colecțiile designerilor români, pe care o să le vedeți la Made in RO, în weekend, pe 12 și 13 mai. Urmează o pagină de jurnal, o zi întreagă în care alegerile noastre sunt naturale. Good life is natural! 

Imaginați-vă că vă treziți, dimineața, în așternuturi albe, dintr-un bumbac organic de cea mai bună calitate. Cei de Folded & Co., un brand românesc premium de lenjerii de pat, sunt responsabili de luxul pe care ni-l putem permite. O față de pernă satinată și un cearșaf alb sunt detalii care ne fac ziua mai bună de la prima oră!

folded lenjerie

#relaxare #bumbac satinat

Câteva momente de liniște, într-un fololiu din carton, ați citit bine, e chiar din carton, de la Foldo, înainte să fugiți spre birou, o să vă încarce de energie bună. Oare putem să-l luăm la pachet? Da!

Foldo mobilier

#răsfăț #carton

Să nu uităm de pătuțul pentru bebeluși de la Foldo – e musai să veniți la Made in RO #allNatural, în weekend, ca să-l vedeți. E ca scos din cutie, la propriu!

#util #ușor #carton

Luați lângă voi o ceașcă din ceramică MellonCollie, lucrată cu atâta grijă la detalii, apoi, alegeți un ceai aromat, ori o cafea cu lapte și gândiți-vă la toate lucrurile bune care vă așteaptă în următoarele ore.

Melloncollie_ceramics#tihnă  #porțelan

Variantele de mic dejun sunt multe, dar, categoric, dulceața de lapte de la Fructos e o noutate și un gust care merită testat. La Made in RO #allNAturalFructos își aduce toată cămara. Fel și fel de dulcețuri gourmet, 100% naturale, plus borcanele de caramel sărat și un branding + o prezentare foto frumos conturate. Pentru noi contează!

fructos

 #ingredienteNaturale

Rămânem în zona micului dejun sau a prânzului și vă anunțăm că în cafeneaua pop-up Made in RO, FRUFRU și Urban Monkey, brandurile românești de mâncare sănătoasă care ne fac să ne simțim în formă, ne acompaniază tot #allNatural.

#EnergyBowl #ingredienteNaturale #FRUFRU

#ChariTea #fresh #UrbanMonkey

Origo ne va încânta cu amestecuri alese de cafea, așa cum o face deja de cinci ediții.

#coffeeblend #natural

Am ajuns la momentul zilei în care vă alegeți ținuta și accesoriile. Aici, lista noastră #allNatural e destul de lungă. Până atunci, iată un preview care să vă facă poftă de shopping.

Kimono-urile versatile din mătase naturală de la Efemere sunt o investiție și le puteți purta în nenumărate combinații!

efemere

#fin #mătase

Inspiraţi de formele naturii, de picturi celebre, de valsuri ușoare ca voalurile de mătase, Colors of Love și-au pus toată atenția în calitatea materialelor, în migala cusăturilor, a detaliilor şi a volumelor fine.

#fashion #materialeNaturale

Ceasurile din lemn masiv de la NOAH dau ora exactă în designul #allNatural.

Noah

#clipe frumoase #timp #lemn #piele

Privește cerul și un rucsac la fel de albastru de la Lama Atelier. Mai multe culori naturale și modele descoperiți la Made in RO #allNatural.

Lama Atelier

#priveștecerul #senin #piele

La Atelier 437 inspirația vine de la munte. 437 reprezintă numărul de kilometri de la București până pe Ceahlău, iar gențile din piele și in poartă un logo în care descoperiți soarele și luna.

atelier 437

#simplu #cânepă #bumbac

atelier 437

#comod #piele

Cei de la BIZAR Concept aduc la Made in RO #allNatural numai flori. Flori de argint 🙂
Bizar Concept

#trandafir #argint

Aduceți natura mai aproape de voi și la birou. Uite, de exemplu, un terariu de la Greenarium ar putea să fie pet-ul de care aveți grijă între două rapoarte și multe mail-uri. N-are nevoie de mai mult de două linguri de apă, din când în când!

#viu #plante

Lângă mini-seră are loc berechet și sticla de vin reciclată de cei de la Transilvania Glass și transformată în ghiveci.

Transilvania Glass

#verde #sticlă #reciclare

Încheiați seara cu o ieșire la teatru. Un plic de piele Iutta, brodat cu flori, e accesoriul potrivit unui outfit elegant. O să vă întâlniți la Made in RO #allNatural cu cea mai nouă colecție de genți românești by Iutta – genți, pantofi și accesorii cu motive baroque – Dor Regal.

#întâlnire #dor #piele

Exercițiul#allNatural #allDay se apropie de final. Odată ce ați intrat în casă, luați agenda cool I Wood Be, cu coperți din circuite reciclate de Alina Elena Murariu și scrieți toate întâmplările de peste zi pentru care sunteți recunoscători. 🙂

i wood be

#recunoștință #reciclare

Așadar, Good design is natural și good life is natural! Vă așteptăm la Made in RO #allNatural. Dă click aici pentru a da Going pe Facebook. Evenimentul are loc weekend-ul acesta, pe 12 și 13 mai, la Impact Hub, în noua zonă creativă a Bucureștiului – lângă intersecția Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1. Ne vedem acolo!

Articol de Oana Țepeș-Greuruș. Oana scrie vești-povești-firești și pe goinfashion.ro.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed