Iată ce branduri-new entry o să vezi weekend-ul acesta la târgul Made in RO #allNatural

Acum câteva zile, îți prezentam noile colecții ale brandurilor cu care avem prietenii de durată la Made in RO, așa că, în mod la fel de natural, astăzi a venit rândul designerilor new entry să-și spună povestea Made in RO #allNatural. Am pus la cale un preview organizat pe materiale naturale, cât să știi ce să pui pe wishlist. Mai sunt două zile și îi vei cunoaște pe toți îndeaproape, pe 12 și 13 mai, la Impact Hub Bucharest Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

Scroll down și nu uita: Good design is natural!

#bumbac #in #borangic 

new entry“Trăiește încet”, “Consumă conștient”, “Gândește sustenabil” și “Creează ca să încurajezi” – toate se numără printre intențiile pe care Andreea Tron, designerul Atelier Tron, și le-a stabilit recent, când a hotărât să creeze un brand care să aducă o mică schimbare în felul în care oamenii percep materialele textile. Iar nouă ne-au plăcut mult tocmai pentru că rezumă răbdarea și echilibrul pe care le considerăm subînțelese ideii #allNatural. Weekend-ul acesta, la târgul Made in RO, Atelier Tron va veni cu noua colecție de textile pentru masă, din bumbac, in, borangic și lână: șervete, fețe de masă, suporturi pentru farfurii, prosoape de bucătărie și săculețe de ceai. Fiecare dintre ele este brodat și vopsit cu pigmenți naturali, din plante adunate sau găsite în piață.

new entry#allNatural

Află mai multe povești despre brandurile noi și vechi care vin la Made in RO #allNatural pe pagina de Facebook event – poți da Going aici. 

#bumbac #mătase #poplin

new entry

Ce imagine îți vine în minte când îți spunem să te gândești la primăvara sub razele soarelui, în aer liber și în lumină abundentă? Dacă răspunsul tău încă nu e “o cămașă de la Revival of Wigs“, cel mai probabil o să-ți schimbi părerea după ce o să cunoști brandul la Made in RO #allNatural. Noua lor colecție, creată din vâscoză, poplin și bumbac în amestec de mătase, pune accentul pe cutele ample, volanele delicate, printurile cu imagini abstracte, flori, frunze și pe multă lejeritate. 

new entryEuritmia, îmbinarea armonioasă între ramuri diferite ale artei, este tema colecției fashion a designerului Mihaela Crețescu, și ea parte a grupului de designeri new entry la Made in RO. Piesele au texturi naturale și lasă multă libertate de mișcare.  

new entry new entry

Chiar dacă Made in RO #allNatural o să aibă loc sâmbătă și duminică (Saturday and Sunday), tot ne bucurăm că o să ne fie alături pentru prima dată HappyFriday 🙂 . Rochiile petrecute și pantalonii palazzo în culori solare și materiale lejere fac parte din colecția capsulă realizată de Mihaela Glăvan pentru HappyFriday.

new entry

#lână #mătase 

new entry

Pe Raluca Tinca am cunoscut-o acum câțiva ani la târgul Made in RO by Designist.ro prin micile piese ceramice pe care le creează, însă la ediția #allNatural  participă cu un brand nou-nouț – Mătase și lână: coliere, pandantive și cercei realizate din lână Merinos și ciucuri din mătase naturală. Piesele sunt completate cu pietre semiprețioase și șnururi de piele sau de argint.

#argint #alamă #titan

new entry

Ce poate fi mai #allNatural decât “o colecție inspirată de frunzele plantelor carnivore din zonele tropicale”? Ne referim la colecția de bijuterie Naturalia, creată de GI Jewellery by Isabela Groza, din titan (metal alb-argintiu, cu duritate mare, care se găsește răspândit în natură sub formă de compuși). La Made in RO #allNatural o să vezi broșe, cercei și coliere cu nuanțe puternice, străluciri electrice și forme organice.

new entryDacă, în copilărie, și ție îți plăcea să presezi frunze și flori ca să le păstrezi mai mult timp, atunci colecția de bijuterie Nature Memories a celor de la Bizar Concept s-ar putea să fie un reminder bun. Piesele din argint patinat și pietre semiprețioase au fost create ca mulaje ale florilor, frunzelor și crenguțelor, o modalitate de a le adăuga rezistență păstrându-le structura.

#porțelan #platină #aur #argint

new entry

Micile scene pe care le-ai zărit, probabil, ultima oară când ai fost pe plajă, personajele acvatice și strălucirile de porțelan glazurat intră în colecția de bijuterie Apă și pământ, pe care Brândușa Ungurașu o va aduce la Made in RO #allNatural. Piesele ceramice sunt pictate manual cu inserții de platină și aur, pe montură de argint.

#hârtie #botanic

Dacă ți se pare că livingul sau biroul tău duc lipsă de un pic de suflu fresh, atunci pe lângă un buchet de flori ai putea să aduci și o ilustrație de inspirație botanică Între rame. La Made in RO #allNatural o să găsești lucrările, create cu mare atenție la detalii și cromatică, și în varianta originală, și în cea art print, reprodusă pe hârtie de bumbac 100%, care rezistă până la 100 de ani.

#lemn

#allNaturalDespre Urban Woods și mesele din lemn masiv recuperat ți-am povestit în amănunt aici, așa că îți mai reamintim doar că piesa lor de rezistență de la Made in RO #allNatural va fi masa de dining cu blat din lemn de nuc și picioare din metal, la care ne-ar plăcea să luăm cina la finalul evenimentului nostru din weekend-ul acesta 🙂 .

LamurraȘi LAMURRA și colecția de birotică Hexagon, din lemn de mahon și stejar, și-au spus povestea pe Designist.ro deja, așa că te lăsăm să îți treci pe lista de must haves #allNatural lampa cu LED, un hexagon sugerat, căreia i-am găsi loc rapid în birou 🙂 .   

Cu new entry-urile Made in RO și mulți alți designeri români pe care nu i-ai mai întâlnit până acum la Made in RO și colecțiile lor din materiale naturale te vei întâlni la Made in RO #allNatural, weekend-ul acesta(12-13 mai), la Impact HUBTimpuri NOI. Haide și tu! Toate detaliile despre târg le găsești pe pagina event-ului AICI.

Nu uita: Good design is natural!

Fotografii: prin designerii menționați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed