Cum a fost sâmbătă, la Made in RO #Ceramică

Ce obții dacă pui la un loc un apartament interbelic luminos, cu spații largi și glasvanduri, 15 dintre cei mai talentați designeri ceramiști din România și cele mai noi proiecte de ceramică contemporană? Am făcut noi calculul acesta sâmbăta trecută, pe 20 mai la târgul de design românesc Made in RO #Ceramică, în spațiul în care își desfășoară activitatea Designist.ro, alături de iMedicare, de pe una dintre cele mai frumoase străduțe din București 🙂 .

Made in RO

Designerii selectați de noi pentru această a noua ediție a Made in RO s-au plasat pe toate palierele ceramicii contemporane: au fost și creatori de bijuterie, și de obiecte deco, și de instrumente de gătit sau servit, și veselă, ba chiar și de piese fashion rezultate în urma unor proiecte colaborative. Un întreg univers scos din cuptorul ceramic!

Made in RO

Platourile Bubble, create de Alina Ceramics, vedetele vizualului evenimentul nostru :).

Made in RO

Alina Constantin, designerul Alina Ceramics 

Made in RO

SPOONFOOL, unul dintre cele mai noi branduri din peisajul ceramicii contemporane, prezente la Made in RO

Made in RO

Alisa Aramă & Claudiu Ștefan, designerii SPOONFOOL  

Made in RO

Studio mud., despre care ți-am mai povestit aici

Made in RO

Roxana Bâra, unul dintre fondatorii Studio mud. 

Am avut parte de o zi care s-a copt mai repede decât ne-am așteptat, de creatori veseli și piese colorate și delicate și ne-am bucurat de prima voastră vizită în noua noastră casă – pssst! spunem prima vizită pentru că plănuim și alte Made in RO-uri tematice pe strada Alexandru Philippide nr. 5 🙂 . Stay tuned, pentru că urmează detalii în următoarele luni.

Mădălina Andronic Ceramics a lansat la târg delicioasa colecție Honeymoon, inspirată din peisajele coastei amalfitane. We looooved it! 🙂 

Made in RO

Made in RO

Platourile și vasele De Ceramică, piesele designerului Mădălina Teler. 

Made in RO

Mădălina Teler este trainerul cursului de design de obiect ceramic organizat de colegii de la Creative Learning. Mai multe informații despre curs găsești aici.  

Made in RO

Colecția Prințesa Corcodușă, creată de Christine on the Clouds, aduce aplicații din ceramică. De Ceramică – Mădălina Teler a modelat aplicațiile ceramice.   

Made in RO

Cristina Șerbu, designerul Christine on the Clouds.

Made in RO

Made in RO

Una ca Luna a creat colecția Touch, formată din cești și boluri realizate manual, cu suprafețe decorate în relief, plăcute la atingere.

Made in RO

Iutta, cunoscută ca brand al accesoriilor din piele, împodobite cu motive populare stilizate, a creat colecția “Nu mă uita” împreună cu Anca Dragu, designerul Una ca Luna.   

Made in RO

Piesele Ceramic Sparrow din porțelan glazurat și neglazurat.  

Made in RO

Noua colecție Little Houses by Keramice, prima în care căsuțele sunt decorate cu aur lichid. 

Made in RO

Piesele ceramice semnate de Atelierul Bufnița Ceramică sunt create doar din lut ecologic, cu glazuri non-toxice, fără plumb. 

Made in RO

Bijuteriile și vasele Glory Box, cu forme neregulate și modele abstracte. 

Made in RO

Atelierul de porțelan a adus la Made in RO colecția Poricale, inspirată din frunze, flori și fructe glazurate sau neglazurate.   

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați vizitat! 🙂

Le mulțumim partenerilor media: Igloo, ELLE Decoration, Zeppelin, LIFE.ro, IQads, SMARK, Totul despre mame, UrbanKid.ro, Catchy, The Institute, Romanian Design Week, Modernism.ro, Femei în afaceri.

Mulțumim pentru sprijin și AV Store, furnizorii fabuloasei boxe wireless care ne-a ajutat să punem la punct coloana sonoră a evenimentului 🙂 .

Mai multe fotografii de la eveniment așteaptă să fie descoperite pe Facebook.

Fotografii: Luminița Popescu

One Comment

  1. […] design Elis Popescu said: “In May, as part of Romanian Design Week, there was a special edition, Made in RO #Ceramică which was the starting point of themed events that focused on the cohesive character of curated […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed