“How to Style an Interior. Design styles defined”, cu designerul Martine Claessens

Vine toamna, ne adunăm din vacanțe și reîncepem seria workshop-urilor Designist. Pentru că prima grupă este fully booked, ne-am hotărât, la cererea voastră, să reluăm acest workshop. Se va întâmpla din nou, pe data de 26 octombrie! 🙂

Te vei întâlni cu designerul belgian Martine Claessens și vei avea ocazia să înveți despre coordonatele care definesc stilul unei amenajări în cadrul workshop-ului “How to style an interior? Design styles defined”.

Afis final workshop How to style an interior

Care sunt culorile, texturile, formele, elementele care deosebesc stilul scandinav de cel provensal, de pildă? Sau poate doreai să-ți amenajezi casa clasic-romantic? Sau poate urban-industrial? Hai să aflăm care sunt granițele dintre stiluri și cum se pune la cale un decor armonios!

Rețeta este aceeași: voie bună, pasiune pentru frumos, relaxare & multe exerciții de design interior cu și mai multe moodboards. Pentru că la final, fiecare va pleca acasă cu cel puțin un moodboard, creație proprie, mărturie și punct de plecare în conturarea scenariul conform căruia vrea să-și transforme spațiul.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-07Mai multe detalii despre cum a fost la workshop-ul anterior cu Martine Claessens aici.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-14
Când și unde?
Workshop-ul va avea loc sâmbătă, pe 26 octombrie, între orele 9.30 și 14.00, la The HUB (Str. Halelor nr. 5 – la Piața Unirii), cel mai frumos și creativ spațiu din București când vine vorba să te simți inspirat în timp ce lucrezi.

Cât costă și cum te înscrii?
Taxa de participare este de 250 lei/persoană, cu toate materialele necesare incluse.
Înscrierile se fac la e-mail: workshop@designist.ro sau la nr. de tel.: 0752 397 033.
Termenul limită pentru înscrieri: 23 octombrie 2013.
Numărul de locuri este limitat: maximum 15.
Workshop-ul se va desfășura în limba engleză, însă Martine Claessens cunoaște și limba română.

cover foto Facebook workshop Martine Styles engUrcă acest cover de facebook pe pagina ta, dacă dorești să afle și prietenii tăi despre acest workshop.

Martine Claessens este designer de interior și trăiește deja de aproape 8 ani în România, unde semnează unele dintre cele mai frumoase proiecte de design interior realizate la noi în țară: cosy, subtile, cu amprentă feminină și un rafinament desăvârșit al detaliilor.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-03

Despre proiectele sale ți-am povestit și pe designist.ro, dar și într-un interviu realizat cu ea acum ceva timp. A absolvit Royal Academy of Fine Arts în Belgia, a lucrat ca designer de modă în Italia, țara care i-a cultivat acest “flair for the beauty of living”, cum îl numește ea, și care reprezintă un trademark al interioarelor pe care le creează.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-16

Acest workshop este o inițiativă și un concept Designist.ro și face parte dintr-o serie de astfel de ateliere, marca Designist, pe zona industriilor creative (design de obiect, craft, design interior etc.), care vor avea loc în fiecare lună. 

Te așteptăm cu drag! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed