Un bloc ilustrat și instagramat ne arată ce facem înăuntru și cum ne simțim pe interior

Se întâmplă în noul proiect Înăuntru, pus la cale de Dume de Mestecat (Laura Ionescu și Ioana Zvâc) și 441 Design Studio (prin Alina Filipoiu). Mai exact, Laura și Ioana adună poveștile de apartament, Alina le ilustrează și rezultatul se vede pe Instagram: fragmente din viețile noastre în autoizolare, cu pisici, căței, plante, parteneri sau colegi de apartament, cărți și obiceiuri domestice incluse, toate grupate într-un bloc pe care autoarele l-au localizat pe strada Împreună 🙂 .

Dincolo de poveștile propriu-zise (pe care te rugăm să le descoperi direct pe Instagram), fiecare postare se vede în ritm crescător: primul cadru este exact ce am vedea dacă am trece prin fața blocului de pe strada Împreună și i-am privi prin ferestre (ceea ce nu facem, normal, pentru că #stămacasă); al doilea este ceea ce am vedea (din același unghi) dacă locatarii ne-ar invita în casa lor. Ne-a plăcut mult jocul acesta al creșterii apropierii și modificările dinamice pe care le poți observa în unele cadre dacă privești cu atenție (indiciu: Ap. 3) 🙂 .

Ap. 1 – Alina & Tavi (București)

Ap. 2 – Zvâc (București)

Ap. 3 – Luluts (București)

Chiar dacă în lumea virtuală Înăuntru poveștile locuiesc din același bloc, paralelele din viața reală se pot întinde oriunde și-a găsit loc autoizolarea: până acum, poveștile de pe pagina de Instagram sunt din București, Curtea de Argeș, Craiova, ba chiar și Chicago.

Ap. 7 – Robert (Curtea de Argeș) 

Ap. 8 – Andreea & Justin (Chicago)

Dacă vrei să fii inclus în poveste, scrie-le autoarelor Înăuntru direct pe Instagram. Să ne (re)vedem cu bine! 🙂

Ilustrații: prin Înăuntru

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed