3 produse de la PIATRAONLINE, ale căror reduceri de Black Friday sunt vești foarte bune pentru decorul tău!

De la începutul săptămânii se vorbește despre cumpărăturile de mâine. Se fac planuri, se estimează bugete, dar, de fapt, nimeni nu știe exact care sunt reducerile. 😉 Vă dezvăluim în premieră trei produse PIATRAONLINE ale căror reduceri de Black Friday înseamnă vești foarte bune pentru decorul tău.

Începem cu ardezia flexibilă, materialul-minune cum l-am numit noi, pentru că poate fi aplicat pe foarte multe tipuri de suprafețe: de la pereții din baie, la cei din living sau pe fronturile din bucătărie, uși și piese de mobilier. E flexibilă și ușoară, așadar o poți aplica în zonele curbe, cu forme neregulate. Se lipește cu adeziv poliuretanic (tuburi de adeziv-mastic), așadar timpul și costurile de montare sunt mici.

perete ardezie flexibila autumn piatraonline (2)Ardezia flexibilă Autumn Rustic într-o baie din București. Prețul ei va fi redus mâine cu 30%, adică de la 99 de lei o vei găsi la PIATRAONLINE la 64,35 lei/mp (fără TVA).

perete ardezie flexibila autumn piatraonline

Un alt material care ne-a atras atenția în showroom-ul PIATRAONLINE  este marmura Callacata, despre al cărei impact în decoruri scenografice, contemporane ți-am povestit aici.

De Black Friday, marmura Callacata Lilac va avea o reducere 46%, adică de la 145 lei/mp, o găsești mâine la prețul de 78,3 lei/mp (fără TVA).

marmura callacata lila

Ce trebuie să faci ca să afli din vreme cele aproximativ 50 de produse din oferta PIATRAONLINE de Black Friday?
Te înscrii aici și începi să faci deja planuri de amenajare cu piatră naturală… pentru mâine. 🙂

marmura calacatta lilaMarmura Callacata liliac într-o baie new classic din București

Travertinul este, spun specialiștii PIATRAONLINE, cel mai căutat dintre finisaje când vine vorba de piatra naturală în decorul de acasă. Textura și culoarea lui caldă îl recomandă atât în zona de zi (dining și living), cât și pentru blatul bucătăriei sau placări în baie. Ți-am povestit despre câteva idei de amenajare cu travertin aici și aici.

Mâine, vineri, prețul mozaicului de travertin multicolor va fi redus cu 30% – de la prețul de 130 lei/mp îl vei găsi la 91 lei (fără TVA).

Mozaic Travertin Multicolor Scapitat 4.8 x 10cm (16)Colț finisat cu travertin într-un dining diafan din București.

Îți recomandăm să descoperi showroom-ul PIATRAONLINE  în noua amenajare spectaculoasă semnată Phenomena Laboratory și, odată cu ea, reducerile și produsele care te pot ajuta să scazi bugetul amenajării tale, păstrând impactul… natural. Mâine showroom-ul va fi deschis până la orele 20:00, iar online promoțiile vor continua până la miezul nopții (orele 24:00).

Fotografii: prin PIATRAONLINE

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed