Ce obții dacă pui la un loc meșteșugurile Deltei Dunării și conceptele designerilor români?

Obții uzul casnic reinventat! DeltaCraft, despre care ți-am mai povestit aici, o să ne arăte asta mâine, 8 noiembrie, de la ora 19:00, la vernisajul celor patru noi concepte create de designeri români și lucrate cu meșteșugarii din Delta Dunării pe parcursul acestei toamne. Evenimentul va avea loc la Mesteshukar ButiQ – MBQ de pe strada Edgar Quinet nr. 7 din București.

DeltaCraft

Radu Abraham, Valentina Puzdercă, Ștefan Păvăluță și Georgiana Ghiț au fost designerii care au câștigat concursul Designeri pentru DeltaCraft, care a avut loc în august-septembrie 2018. Fiecare dintre ei au lucrat cot la cot cu meșteșugarii din Delta Dunării: Florian Toma, Florica Aron, Costel și Petre Crimschi și Melania Burduja. Proiectele lor propun utilizări neconvenționale ale materialelor naturale ca stuful, chirpiciul sau papura, dar dau și interpretări noi ale obiectelor de uz casnic prin formă și funcționalitate.

DeltaCraft

În plus, evenimentul va include creațiile designerului de bijuterie clujean Ada Cioba și a meșterului Onuț, o colecție de brățări unisex din piele și argint, și piese de design vestimentar semnate CHLOR, care respectă croiul tradițional românesc și cusăturile de îmbinare și finisare românească.

DeltaCraft

Mai multe detalii găsești aici.

Fotografii: prin DeltaCraft

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed