Le Creuset și noua lor colecție de vase Star Wars

Nici că s-ar fi găsit un moment mai bun: noul film Star Wars s-a lansat recent, iar noi ne-am plictisit deja de toate vasele în & din care am gătit/servit bunătățile în vacanța de iarnă. Așa că să ne transformăm bucătăriile într-un omagiu adus galaxiei foarte, foarte îndepărtate e o idee foarte simpatică, credem 🙂 . Cu atât mai mult cu cât noile recipiente și instrumente sunt create de legendarii Le Creuset (le poți comanda direct de pe site-ul oficial)!

Colecția Le Creuset x Star Wars urmează rețeta originală a producătorului francez: vase din fontă prelucrată manual și emailată cu atenție matematică la formă și design.

R2-D2, C-3PO și BB-8 au fost întotdeauna ajutoare foarte dedicate, dar abia acum, ca mini cocottes care împrumută trăsăturile grafice originale, ajung în postura de a fi de folos la prepararea unei garnituri senzaționale. Beep Bloop Blop!

Unicul grătar Le Creuset cu capac a preluat silueta înghețată în carbonit a lui Han Solo.

Milennium Falcon și Death Star au fost retrogradate la statutul de suport din silicon, dar asta nu le scade utilitatea în bucătărie.

Cel mai cunoscut dintre vasele Le Creuset, Le Cocotte ovale, trece de partea răului și îl imită pe Darth Vader prin culoare și formă. Atenție, este vorba despre o ediție (foarte!) limitată.

Totuși, situația e salvată de Le Cocotte ovale Tatooine, în ediție super limitată (de doar 9 piese, câte una pentru fiecare episod Star Wars), care poartă apusul dublu de pe planeta-casă a lui Luke și Anakin Skywalker ❤️ Dintr-o galaxie foarte îndepărtată, la tine în bucătărie!

Fotografii: prin Le Creuset

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed