POSTERITY – o animație ce va fi proiectată în această seară, pe Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Ne plac animațiile, mai ales cele proiectate în aer liber, în locuri cu istorie și atmosferă feerică. De aceea, te trimitem în seara aceasta, 15 iunie, la Sibiu, unde între orele 22.00 și 00.00, pe fațada Biserii Romano-Catolice din Piața Mare, va  fi proiectată, pentru a doua oară, animația POSTERITY, un concept original Les Ateliers Nomad.

Posterity_Sibiu_Designist2

Evenimentul reprezintă un tribut adus celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), care a făcut România cunoscută în întreaga lume, un omagiu pentru publicul consumator de teatru și artiștii ce au transformat acest festival într-un fenomen teatral.

Posterity_Sibiu_Designist5

Conceptul artiștilor de la Les Ateliers Nomad este centrat în jurul evoluției umane, de la stadiul de brută la cea de Creator, datorată contactului cu scena de teatru. Protagonistul este Actorul, o ființă umană privilegiată care capătă valențe metafizice și poate inventa orice univers, oricât de diferit ar fi de realitatea cunoscută. Nu în ultimul rând, actorul devine protagonistul propriului univers, în care este nevoit să-și accepte condiția și să se împace cu Sinele.

Posterity_Sibiu_Designist3Mișcările personajului principal au fost reproduse prin efecte speciale CGI și îi aparțin lui Ion Parea, actor, regizor și colaborator al Teatrului Național din București, membru de 15 ani al companiei de teatru Passe-Partout a lui Dan Puric. Filmările au avut loc la studioul Cinetic, cel mai nou centru din România dedicat dezvoltării cercetării și tehnologiei creative.

Posterity_Sibiu_Designist6Posterity_Sibiu_Designist8O proiecție de neratat marca Les Ateliers Nomad – studio de animație specializat în video mapping, animație 3D, post-producție și CGI!

Iată și teaser-ul:

Fotografii: prin Les Atelier Nomad

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed