Ce-ar fi să nu mai excluzi baia din turul casei tale? Avem soluții pentru o baie care să te reprezinte!

Povestea noastră începe cu o schimbare de paradigmă: ce-ar fi ca, atunci când le faci musafirilor turul casei tale, să înlocuiești gestul fugitiv însoțit de “acolo e baia…” cu zâmbetul radios și declarația “Trebuie să vedeți baia!” 😊. Pe scurt, cum devine mica încăpere exclusiv utilitară, așa cum vedem mulți dintre noi o baie, una dintre camerele care te caracterizează și de care ești la fel de mândru ca de dormitorul sau livingul tău?

Inspirația vine direct de la Melth Design, magazinul clujean al cărui rebranding de toamna trecută a creat un univers complet de obiecte sanitare și soluții pentru baie. Explicația este simplă: Melth Design crede cu tărie că, la fel ca orice alt colț al casei tale, și baia trebuie să fie amenajată pe măsura personalității tale.

“Ne îngrijim ca baia ta să te reprezinte”, ne-au explicat ei, iar asta se traduce în soluții de design care se pliază nu doar pe necesitățile și dorințele tale, ci și pe bugetul tău #goodtoknow.

Așa că echipa Melth Design își propune să te ghideze și să îți furnizeze tot ceea ce înseamnă o baie confortabilă, amenajată exact așa cum trebuie ca tu să simți că te reprezintă întru totul. Cu ajutorul lor, te ghidăm și noi prin 3 povești personalizate, create pe măsura a 3 stiluri distincte, cu obiectele sanitare aferente. Folosește-le ca punct de pornire pentru viitorul tău proiect de amenajare: să fie relaxare!

Melth Design înseamnă o multitudine de piese de puzzle: de la cadă, baterie și vas de wc până la lavoarul încastrat, toate în exact stilul pe care ți-l dorești. Pe scurt, “baia ta ești tu”. 

Pentru curajoșii îndrăgostiți de culoare

Solară și efervescentă, ca o zi de vară, pe placul celor care sunt de partea energiei pozitive și nu le este teamă să-și exprime energia oricând. Ne-a plăcut această primă variantă Melth Design pentru că se potrivește la fel de bine și într-o baie spațioasă și într-una micuță de apartament clasic, pentru că e suficient de luminoasă și colorată încât să lărgească vizual încăperea. Pare că li se potrivește bine celor care au un stil de viață dinamic și nu țin să păstreze ordinea bătută în cuie 😊.

Iată din ce e compusă ⬇️

Bateria încastrată pentru lavoar Omnires Y Auriu Mat, o piesă statement care urmează rotunjimile propuse de amenajarea de mai sus. Este din alamă și dacă vrei să o folosești, asigură-te că adâncimea peretelui este de minimum 4,5 cm.

Alături, sistemul de duș încastrat termostatat Omnires Y Auriu duce mai departe finisajul satinat al bateriei și creează o imagine atemporală: atât de cool și astăzi, și mâine 😎. Bateria termostatică de duș pentru instalare ascunsă este inclusă.

Continuăm cu bateria pentru cadă Omnires Y Auriu Mat, din aceeași familie stilistică extravagantă. Bateria din alamă este încastrată, iar adâncimea minimă a peretelui trebuie să fie de 6,4 cm.

La crème de la crème: cada freestanding 160 x 75 cm Omnires Ovo + Alb – nu te simți mai relaxat doar privind-o? Are o capacitate de 355 l și ventilul click-clack este inclus.

Pentru cei care mizează pe eficiență și fermitate

Mai exact, cei care dau deoparte accesoriile superflue sau figurile de stil și rămân întotdeauna de partea esențialului și a coerenței. Iar în design, asta se traduce în minimalismul unghiurilor drepte, într-o scenografie monocromă, o listă scurtă de materiale și multe simetrii. Vedem această categorie de soluții într-o casă în care disciplina este cheia 🤓.

Iată piesele care o compun, din portofoliul Melth Design ⬇️:

Vasul de wc Omnires Tampa Alb cu capac Soft Close este un exemplu clar al minimalismului: consolele de montaj sunt ascunse, sistemul rimless ajută jetul de apă să curețe perfect, iar amortizoarele Soft Close ajută capacul să se închidă lent și silențios.

Suntem oricând pro-freestanding, iar în acest caz, asta înseamnă cada freestanding 160 x 75 cm Omnires Shell M+ Alb ❤️ De reținut funcțional: instalarea necesită pregatirea în prealabil a unei fante în podea pentru sifon.

Bateria pentru cadă Omnires Parma Negru include un duș de mână cu 3 funcții din alamă sanitară.

Coerența formelor lovește din nou: lavoarul pe blat 60×36 cm Omnires Shell M+ Alb are același contur rotunjit al căzii și este creat tot din compozit.

Bateria încastrată pentru lavoar Omnires Y vine în două variante: negru și un pic mai îndrăznețul negru cu accente aurii.

Coloana de duș încastrată termostatată Omnires Y duce alama la un nivel superior: și capul de duș cu braț, și mâna de duș, și cotul de duș cu suport sunt din…ai ghicit! – alamă rezistentă și foarte ușor de curățat!

Pentru cei care găsesc frumusețea în diversitate

Să le spunem exploratori, curioși sau pur și simplu…eclectici: personalități volubile, care iubesc o multitudine de stiluri și pe care sunt hotărâți să și le aducă în casă fără să urmeze regulile obișnuite. Un wow! care își găsește propria armonie și continuitate, deschizător de conversații. Cine spune că într-o baie îndeajuns de generoasă nu-și pot găsi locul și piese de mobilier sau plante exotice? 🌿

Iată ce piese i se potrivesc din magazinul Melth Design ⬇️:

Vasul pentru wc Omnires Boston alb cu capac Soft Close este cubic, dar rotunjit, are o bază solidă, dar un capac plat și delicat, este lipsit de ramă, dar se închide ușurel, în liniște. Un pic pentru fiecare 🙂 .

Cada freestanding Omnires Parma M+ a fost creată special pentru eficientizarea spațiului: are 159 cm lungime, curbe blânde, este ușor de încadrat în cameră, iar materialul ei compozit include mai ales rocă dolomită. Design: Janusz Langner, OMNIRES Studio.

Finisajele cromate și frezarea de diamant contribuie la imaginea arhitecturală pe care o transmite bateria încastrată pentru lavoar Omnires Contour Crom. De reținut: designul este semnat de Paulina Shacalis, OMNIRES Studio și a câștigat Red Dot Design Award!

La finalul listei noastre, peria pentru wc Omnires Nelson Crom este detaliul subtil care păstrează coerența: urmează aceeași siluetă paralelipipedică, cu margini rotunjite și se montează direct pe perete.

Poți să iei legătura cu Melth Design aici:

📢 Website: melthdesign.ro

📢  Email: office@melthdesign.ro

📢 Telefon: 0374 451 300

📢 Whatsapp: 0761 741 348

Foto: prin Melth Design

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed